mynewspapers.net

Hur man använder en flytande Sander

Hur man använder en flytande Sander


Flytande sander eller "flytande sandpapper" är en deglosser som du kan använda före ommålning en yta. Flytande sandpapper kommer att ta bort blankhet av en yta och lämnar en grov textur som kommer att hjälpa i efterlevnaden av ett nytt lager färg. Om du har använt wood filler för att fylla i hål, eller om det finns brister som måste jämnas från ytan, måste du slipa dem släta med faktiska sandpapper. Flytande sandpapper kommer inte utföra denna funktion.

Instruktioner

Hur man använder en flytande Sander

• Rengör ytan som du ska applicera flytande sandpapper till. Använd en standard möbler polish som löfte.

• Pryder skyddshandskar och skyddande öga slitage.

• Häll flytande sandpapper till en gammal bomull trasa eller pappershandduk. Inte alltför mätta trasa till den grad att det är droppar. Om du har trånga utrymmen eller svårt att nå områden, häll lite av flytande sandpapper i en kopp, skål eller gammal soppa kan.

• Gnida den våt trasan på ytan som du strippning. För svåråtkomliga områden, gäller flytande sandpapper med en pensel som kan kastas bort i slutet av processen. Ren måla några globs av gamla från ytan med en torr bomull papper eller trasa handdukar. Låt ytan torka ordentligt.

• Släng ordentligt alla material som kom i kontakt med flytande sandpapper. Flytande sandpapper kan inte kasseras med de vanliga hushållssoporna. Kontakta den lokala myndigheten i din stad vill veta vad de lokala förordningarna är för farligt avfall bort.