mynewspapers.net

Hur man använder en Elisabetansk eller E-krage (lampskärm) på en sällskapsdjur

Hur man använder en Elisabetansk eller E-krage (lampskärm) på en sällskapsdjur


När en hund eller katt har ett sår, stygn eller oroshärdar som måste läka, utsläppande en elisabetanska krage eller E-krage (plast cone) runt halsen kommer att förhindra sällskapsdjuret från slicka eller bita i området. Nedan följer tips för att göra den elisabetanska krage erfarenheten drägligare för både dig och ditt husdjur.

Instruktioner

• Välj en elisabetanska krage som är rätt storlek för ditt husdjur. De kommer i olika storlekar och mäts vanligen i centimeter från 7,5 till 40 och är justerbara. Några kommer small, medium, stor, extra stor och kung. Om du får kragen från en veterinär kontor, vet de rätt storlek.

• Glider den lilla sidan över din pet's huvud. Se till att dra din pet's öron hela vägen så att kragen inte böja dem. Också, aktivera kragen så att det inte finns en plast slinga direkt under din pet's hals.

• Dra dragsko och knyt det i en båge, att se till att det inte är för hårt. Strängen kan också fästas genom hundens vanliga krage. Några kommer utan en sträng nedläggning och kan kopplas direkt till regelbundna kragen och några fäster bara på egen hand.

• Pat valpens huvud när kragen är på och prata sött för att försäkra honom om det inte är ett straff. Du kanske också vill ge honom en njutning att göra upplevelsen mer positiv. Titta på honom äta behandla om bitar bryta av till den kon som han inte kan få till.

• Tydliga utrymmen och gångvägar i huset tillräckligt bred för ditt husdjur att få igenom med kragen. Också, Tänk på att när du kommer hem ditt husdjur kommer att gå upp till dörren och du kommer antagligen behöva lirka tillbaka henne för att öppna dörren.

• Se till ditt husdjur kan få tillgång till mat och vatten. Du kan behöva höja skålar om de inte redan är förhöjda. Observera hur din sällskapsdjur lyckas äta med kragen på. Det kan vara nödvändigt att ta bort det bara för måltiden.

• Kontrollera att ditt husdjur kan vila huvudet och sova bekvämt med kragen på.