mynewspapers.net

Hur man använder en elektronisk cigarett Gamucci

Hur man använder en elektronisk cigarett Gamucci


En elektronisk cigarett är en batteridriven alternativ till traditionella cigaretter. Elektroniska cigaretter erbjuder rökare möjligheten att uppleva känslan av att röka utan farliga tjära tillsatsen. Gamucci varumärke elektroniska cigaretter liknar traditionella cigaretter. De finns med antingen nikotin eller icke-nikotin patroner som läses in i enheten där värmen från batteriet blir innehållet till ånga.

Instruktioner

• Ta bort cigarett Gamucci och en patron från förpackningen. Komponenten huvudsakliga cigarett liknar upplysta slutet av en cigarett. Patronerna varierar i färg beroende på smak du väljer.

• Ta bort plast spets från slutet av patronen. Sätt in den manliga slutet av patronen i honkontakten på cigaretten. Tvinna ändarna ihop tills de är ordentligt anslutna. En patron varar vanligtvis så länge som 12 till 15 användningsområden. Mindre ånga kommer att produceras när patronen är klar ändras.

• Sätt i slutet av cigaretten i munnen som du skulle en traditionell cigarett. Du behöver inte tända cigaretten eftersom den är batteridriven.

• Andas att aktivera cigaretten. Gamucci kontinental 2.0 har en manuell brytare du helt enkelt pressa, sedan andas in.

• Blåsa ut rök-liknande ångan som produceras av kondens cigaretten skapar. Ångan är inte faktiskt rök eftersom den är vattenbaserad och innehåller irriterande ämnen.

• Placera Gamucci på medföljande laddaren efter cirka 350 använder. Ljuset i slutet av cigaretten också blinkar för att indikera en avgift tas ut.