mynewspapers.net

Hur man använder en elektrisk Kafferostningsföretagen ugn

Hur man använder en elektrisk Kafferostningsföretagen ugn


Elektriska Kafferostningsföretagen ugnar hetta upp snabbare och använder mindre energi än de flesta konventionella ugnar. Grillar har en dome lock som håller i värme och fukt för att förhindrar uttorkning eftersom de laga mat. Bänkskiva Elektrisk långsamt rostar används ofta för stora måltider för att värma det huvudsakliga jagar medan sida rätter är tillagade i en inbyggd ugn. Du kan använda en elektrisk Kafferostningsföretagen att förbereda och hålla maten varm tills sista servering.

Instruktioner

• Tvätta elektriska Kafferostningsföretagen locket och droppande pan infogas med flytande diskmedel och en nonabrasive svamp. Torka av utsidan av basenheten med en lätt fuktad svamp. Sätt ihop de delar som har tagits bort för rengöring.

• Placera den elektriska roaster på en platt stabil yta. Koppla ur kontakten på baksidan av Kafferostningsföretagen. Sätt den andra änden av kontakten i ett eluttag.

• Tillsätt ½ kopp av matlagning vätska som vatten, öl, vin eller lager på insidan av den elektriska roaster. Ställa in värmen till 163 grader Celsius. Täcka Kafferostningsföretagen med lock och värme i 15 minuter.

• Ställ helt tinat kött eller grönsaker till Kafferostningsföretagen. Täcka den elektriska roaster med locket. Koka i en timme.

• Häll den andra ½ koppen matlagning vätska i botten av långpanna. Sätt in en sond i den tjockaste delen av maten utan att kontakta ben. Ta bort livsmedel från Kafferostningsföretagen när temperaturen är över 60 grader Celsius och 5 grader under sista önskad temperatur (se resurser).