mynewspapers.net

Hur man använder en elektrisk Crepe Maker

Hur man använder en elektrisk Crepe Maker


Det finns inte ett bättre sätt att börja dagen än med ljus och fluffiga crepes. Crepes är lättare än pannkakor och papper tunn, men ändå kan vara fyllda med en mängd olika fyllningar från cream cheese till strawberry kompott kyckling och paprika. En elektrisk crepe maker tar del av gissningsleken att göra crepes och erbjuder dig jämnt kokta, perfekt utformad crepes, varje gång.

Instruktioner

• Torka din elektriska crepe maker kall yta med en fuktig, luddfri trasa för att ta bort någon damm byggs upp. Spray eller torka smör på non-stick beläggning. Sätt maker i en gratis vägguttag nära det område där du kommer att arbeta. Placera maker till sidan som det golvslingor i några minuter eller tills den redo tänds.

• Blanda din crepe smet i en stor bunke tills helt blandad och tunn. Häll lite av smeten i en paj pan eller något liknande. Fyll upp ungefär en tum.

• Håll handtaget på crepe maker och doppa het panna ytan i smeten i pannan paj. Snabbt vänd pannan tillbaka över. Ytan bör nu vara lätt belagd med smeten och matlagning. Efter några sekunder blir crepe fast och gyllene. Några beslutsfattare kommer att ha en klar ljus att ange när du är klar.

• Slå den crepe maker över på en tallrik eller servering skålen. Färdiga crepe kommer nu att släppa på fat eller tallrik. Om crepe inte har sjunkit, lätt använda en smörkniv för att det lossnar. Undvika skrapning, eftersom detta kommer att rippa crepe eller skada matlagning ytan. Upprepa steg 3 och 4 tills smeten är alla används.