mynewspapers.net

Hur man använder en Driving järn

Hur man använder en Driving järn


Använda en drivande järn hjälper dig att uppnå mer kontroll och noggrannhet av rutan tee. Skaftet på en drivande järn är kortare än en drivrutin som ger spelaren bättre kontroll av klubben. Men har den drivande järnet ett längre skaft än alla andra järn, som tillåter spelaren att uppnå maximal distans.

Instruktioner

Hur man använder en Driving järn

• Förstå skillnaden mellan olika typer av klubbar. En drivande järn är en golfklubb som används av tee. Människor föredrar ibland att använda en drivande järn i stället för en drivrutin eftersom den har ett kortare skaft och ger mer kontroll. Du bör öva med din drivande järn vid drivingrangen innan du beger dig till kursen.

• Placera bollen på rätt sätt. Set-up när du använder en drivande järn liknar set-up du skulle använda när du slår din tre-järn från fairway. Bollen skall placeras på en tee, eftersom du är på rutan tee, och du bör vara något tillbaka i din hållning.

• Slå bollen på nedgången att hålla den låg och raka och öka avståndet. Swing och uppföljning med ett drivande järn är samma som med din andra lägre järn. Håll svingen och uppföljning i naturlig takt.