mynewspapers.net

Hur man använder en banan som en ändring av markens

Hur man använder en banan som en ändring av markens


När det gäller växande växter, grönsaker och blommor, är en av de viktigaste aspekterna ändringsförslag i jorden och plantera mat. Många människor köper gödselmedel och växtnäring, medan andra väljer att göra sina egna med kreativa ändringsförslag och kompostering. Om du ska till kompost, börja din kompost högen med rester som bananer och banan skal, som ger viktiga näringsämnen som kalium och fosfor.

Instruktioner

• Skiva en banan i 1/4-tums bitar och använda det direkt. Vänd bitarna till jorden runt varje anläggning för att lägga till naturlig näring till jorden. Banana bitar kommer att bryta ner naturligt och behöver inte någon ytterligare uppmärksamhet.

• Lägg bananer och bananer peeling i din befintliga komposten att öka vitamin nivåer i din kompost. Om du inte har en komposten, köpa en plast eller trä behållare och placera den på en säker plats utan alltför mycket skugga eller sol. Kasta gräsmatta rester och kök avfall i komposten när du har dem att bryta ner och producera näringsrika mark för dina växter.

• Vrid bananer i komposten, som du vill förvandla dem till marken. Komposteringen beror på luftning, så tur bananen peeling och annat material en gång i veckan.

• Lägg till din banan kompost till jorden som ett ändringsförslag när det är flera månader gammal eller när du märker att komposten är konsekvent genom hela. Ofta är det bättre att låta scraps som bananer mellow på detta sätt innan du använder dem på dina växter, för att eliminera alla syror som kan skada växternas rötter. Vända kompost i jorden i befintliga anläggningar eller använda det som ett ändringsförslag under plantering.