mynewspapers.net

Hur man använder en Amethyst CrystalAmetist är en kristall känd för sina läkande egenskaper. Kristallen är en typ av violett kvarts och har använts i tusentals år för att behandla sjukdomar. Ametist har avskrivits med lugnande känslor, minska stress, öka psykisk medvetenheten och hjälpa till att övervinna missbruk. Det finns många olika sätt att använda en amethyst crystal i ditt dagliga liv, och det finns många olika anledningar till varför du skulle vilja göra så. Besök en crystal butik och köpa några olika storlekar av ametist kristaller så att du kan använda det för flera ändamål.

Instruktioner

• Placera ametist kristallen under kudden. Ametist är rapporterade att avvärja mardrömmar och bota sömnlöshet, så glider den in i din örngott för en god natts sömn. Det är också tänkt att sova med en ametist crystal uppmuntrar profetiska drömmar.

• Förvandla ametist kristallen till ett halsband så du kan dra full nytta av sina lugnande befogenheter. Gamla egyptierna använde ametist kristaller som skydd mot skyldig och rädda känslor och det påstås att bära kristallen hjälper skydda dig från oönskade känslor.

• Gnid kristallen över din panna att återuppleva smärtan av en huvudvärk. Placera stenen på områden av kroppen som är sjuka eller i smärta för att stenen att fokusera sin energi på healing.

• Håll en amethyst crystal i fickan. Ordet ametist kommer från den grekiska betydelsen "utan fylleri" och tros skydda mot giftet. Om du kämpar med alkohol kan du denna kristall "ingjuta en nykter själ."

• Placera en kristall på ditt skrivbord. Ametist allvarsam egenskaper hjälper dig hålla ett klart sinne och stöd i studien.

• Hänga ametist kluster i ett fönster i ditt hus. Användning av flera ametister i hemmet hjälper ingjuta en lugn och positiv miljö. Det hjälper också läka negativitet i hemmet.