mynewspapers.net

Hur man använder dubbla Wii Remote Laddningsställ av Yobo

Hur man använder dubbla Wii Remote Laddningsställ av Yobo


Nintendo Wii är en avancerad video spelsystem, så att spelare trådlös frihet som de spela och njuta av massor av interaktiva spel. Det enda problemet med den trådlös anslutningen är användning av batterier i Wii remote. Istället för att köpa flera batterier, kanna förbrukaren hålla deras fjärrkontroller färska med dual remote laddning station av Yobo. Stationen erbjuder allt en Wii ägare måste hålla hennes fjärrkontroller fungerar.

Instruktioner

• Ta ut batterierna från din Wii fjärrkontroller. Dessa batterier längre behövs inte och om de inte är uppladdningsbara kan du använda dem i andra enheter. Om de är uppladdningsbar, spara dem för säkerhetskopiering.

• Flytta ditt Wii system och placera Laddningsställ där Wii stand brukade vara. Laddningsstationen har en plats för din Wii så det systemet och fjärrkontroller kan hållas i närheten och inte skapa en massa trassel. Wii systemet glider lätt just i montern.

• Sätt in de två batterier i din Wii fjärrkontroller. Dessa batterier är vad debiteras när du pluggar i Wii fjärrkontroller och är i huvudsak paketerade uppladdningsbara batterier.

• Ansluta din Wii fjärrkontroller vertikalt in i montern. De ska klicka på i och lätt stå på deras på inom stativet. Knapparna på fjärrkontrollen måste möta fram eller anslutningen kommer inte att göras.

• Leta efter indikatorn lyser när fjärrkontrollen laddas. Ett ljus kommer att ange att den laddas och stänga av när fjärrkontrollen är helt laddat. Blå lampor som är placerade runt den laddning stationen är bara för prydnadsändamål.

• Sätt in backup batterier i facket på baksidan av laddstationen. Om du glömmer att ladda ett batteri, kan du snabbt ta backup batterier.