mynewspapers.net

Hur man använder Delta Skymiles för One Way resor

Hur man använder Delta Skymiles för One Way resor


Delta Airlines dess Skymiles bonusprogram ger medlemmarna möjlighet att lösa in miles för enkelriktad resa. Detta är idealiskt för bonusprogram medlemmar som inte har tillräckligt miles för en tur och retur biljett eller för dem som använder ett annat flygbolag för hemresa. Och om det finns ingen tilldelning av biljetter för en av dina resdatum, du kan få en ett sätt bonusbiljetten och köpa den andra biljetten på Delta. Det finns inget straff för ett sätt award biljett inlösen och du behöver exakt hälften hur många miles du behöver för en tur och retur biljett.

Instruktioner

• Logga in på kontot Skymiles bonusprogram. Du behöver ditt Skymiles bonusprogram kontonummer, plus en PIN-kod (Personligt identifieringsnummer). Du skapar den PIN-kod när du skapar ditt konto: Delta tilldelar du kontonumret. Hålla dessa siffror på datorn, och i en daglig planerare eller säker plats på ditt skrivbord.

• Välj alternativet "Enkelriktade" när du väljer award biljettbokning. Om du inte hittar en lämplig enkelriktad flygning för utgående flygningen, prova med miles för återvändande flygningen.

• Klicka på fliken "Hitta flyg" Delta Skymiles har tre award i ekonomin, beroende på när du flyger. Du kan hitta låg, medium och hög tilldelning av biljetter. Om du vill använda den minst antal milen, kan du behöva vara flexibel med din datum att hitta en låg körsträcka award biljett.

• Välj ditt flyg genom att markera och klicka på "Lös in." Delta har en inbyggd standard så att du kan välja flyg, sedan tillbaka ut om du inser att du gjort ett misstag. Men när du väljer flyg och klicka på "Lös in", sedan klicka för att slutföra ditt val, miles dras från ditt konto och biljetten är din.