mynewspapers.net

Hur man använder Borax på laminat bli av loppor

Hur man använder Borax på laminat bli av loppor


Att bli av med loppor kan vara utmanande. Anledningen är att livscykeln för loppan går igenom flera stadier; de flesta bekämpningsmedel döda inte loppor i ägg och puppan skede i livscykeln loppa. Så kan dessa delar av livscykeln pågå i veckor eller månader. I själva verket kan puppan scenen pågå så länge som ett år innan den loppa vuxen framgår av dess skyddande kokong. Borax, som härrör från borsyra, som kan utrota loppor på laminatgolv är hittade hem förbättring och trädgårdsarbete butiker.

Instruktioner

• Behandla husdjur omedelbart med en veterinär-godkända loppa mördare. Det finns många produkter på marknaden, såsom Comfortis, som dödar loppor inom en halv timme på husdjur.

• Ta bort husdjur från det angripna området.

• Dammsug grundligt. Loppa ägg är inte klibbig och kommer att falla av husdjur. Du vill inte torka golven innan du vakuum eftersom du kan sopa äggen i sprickor, vilket gör det svårare att utrota skadedjur. Dammsug alla möbler och draperi. Slänga vakuum påsen efter dammsugning (loppor har varit kända för att krypa ur påsen och tillbaka in i ditt hem).

• Blanda en del Borax med två delar vatten i hinken. Mopp laminatgolv med Borax lösningen. Låt den torka.

• Plats Borax pulver i områden där husdjur och barn inte får till den. Detta inkluderar bakom kylskåp, under tunga möbler och längs väggarna bakom underhållning enheter.

• Upprepa steg 3 och 4 dagligen i minst två veckor. Detta ska döda alla ägg som kläcks under tidsramen. När du är förbi den inledande fasen, kan du fortsätta med en Borax moppning av dina golv minst en gång i veckan för flera månader för att vara säker inga vuxna kommer från puppa.