mynewspapers.net

Hur man använder Barilla Basilico för pizzasås

Hur man använder Barilla Basilico för pizzasås


Basilico är italienska för basilika och Barilla Basilico kan hittas i Italien. I USA är Barilla Basilico faktiskt företagets tomat och basilika marinara sås. Denna sort av sås har basilika i hela med bitar av tomater, vitlök och lök blandat med olivolja. Kasta det med pasta, använda den i lasagne eller använda den som en pizzasås för hemmagjord pizza. För att ta fram smaken i såsen, tillsätt färsk basilika blad till din pizza precis före servering.

Instruktioner

• Sked ett tunt lager av marinara på din pizza skorpa. Skorpan kan vara för tidig eller din egen version.

• Sila marinara sås i en skål först om du inte vill bitar av tomat i din pizzasås. Ta den ansträngda sås och sked på pizza skorpa.

• Sprida marinara med baksidan av en sked eller smör kniv tills det täcker en pizza, lämna ca 1 tum runt kanterna för skorpan. Du vill inte för mycket marinara sås eftersom det kan göra pizzan blöt.

• Sätta din ost och genomkokt pålägg på pizza och grädda enligt anvisningarna. Du skall efter bakning anvisningarna för skorpan. När du sätter pizza i ugnen, skorpan får krispiga, allt kommer bli genomvarmt och osten smälter.