mynewspapers.net

Hur man använder Automotive spillolja för dieselbränsle

Hur man använder Automotive spillolja för dieselbränsle


Eftersom dieselmotorer använder komprimering att köra och inte förbränning som en bensinmotor, kan de drivas av en mängd olika bränslen. Förutom dieselbränsle, kan de också köras på vegetabilisk olja, mineral olja, fotogen och automotive spillolja. Så länge som lämpliga försiktighetsåtgärder vidtas för att filtrera smutsiga automotive olja och blanda det med diesel, märker du ingen skillnad i hur bilen körs, bränsleekonomi eller avgaserna kommer ut ur avgasröret.

Instruktioner

• Skär en skåra i varje sida av toppen av en-micron filter påsen och infoga varje krok från bungee-rep i varje skåra av filter påsen.

• Placera en behållare på marken för att fånga oljan. Storleken på behållaren kan variera i storlek från en 5-gallon hink till en 55-gallon trumma, beroende på hur mycket avfall automotive olja du har.

• Hänga påsen från en krok över behållaren och långsamt Häll automotive oljan i filtret påsen och vänta på oljan helt rinna in i behållaren.

• Infoga en tratt i en 10-galla bränsle container och fyll den med den filtrerade motorolja.

• Lägga till cirka 1 gallon används automotive olja per 10 gallon av dieselbränsle i fordonets tank till att börja med och köra fordonet som du normalt gör.

• Gradvis öka koncentrationen av motorolja med tiden, men Använd inte mer än 50 procent motorolja, eftersom detta kan orsaka lite mörkare rök komma ut ur din avgasröret.