mynewspapers.net

Hur man använder alkohol för att rengöra min vitt guld smycken

Hur man använder alkohol för att rengöra min vitt guld smycken


Rengöra dina smycken hemma regelbundet är en bra idé att hålla dina pärlor i bra skick. Veckostädning ger dig också en möjlighet att inspektera dina smycken för att skada eller löst stift, lås skador, sten frakturer, sprickor och chips. Vitt guld är ett populärt val för smycken, eftersom det är mer hållbara och värdefull än silver men billigare än platina. Vitt guld har sina nackdelar, emellertid, eftersom det tenderar att Visa smuts och kan ta på en gul-färgat Matt med täta slitage. Du behöver inte köpa dyra smycken rengöringsmedel för att hålla din vitt guld smycken snygg. Använda husgeråd, som alkohol, som en del av en rengöring regimen som kommer att lämna dina smycken ser dess finaste.

Instruktioner

• Placera ett par droppar diskmedel i en skål, fyll på med varmt vatten och sänk smycken i den varmt såpvatten för ca 10 minuter.

• Skrubba smyckena med en mjuk borste tandborste för att ta bort smutspartiklar och skräp. Efter skura varje objekt, placeras på en ren pappershandduk.

• Skölj skålen att avlägsna spår av diskmedel innan du fyller skålen med varmt vatten. Placera smycket inuti skålen, och snurra det med vattnet för att skölja objekt innan du lägger dem på en annan ren pappershandduk.

• Tomma bunken och häll i lite av ammoniak--nog att fördjupa de smycken objekt. Låt dem sitta i ammoniak i 2 minuter att ta bort den gula Matt som kan utvecklas på vitt guld.

• Skölj skålen och fyll den med vatten, doppa smycket i vattnet. Snurra vattnet i skålen att skölja smycken innan den placeras på en pappershandduk.

• Tomma bunken och häll sedan i tvättsprit. Det bör finnas tillräckligt alkohol att omslutas av smycket.

• Tillåt vitt guld smycket sitta i skålen av alkohol i 5 minuter. Under denna tid kan du skrubba varje objekt med en ren tandborste. Detta kommer att ta bort återstående oljor eller smuts.

• Ta bort smycket från bunken av alkohol och placera objekt på en ren pappershandduk. Alkoholen gör att smycken objekt att torka mycket snabbt, i stort sett eliminera risken för vattenfläckar.

• Putsa och polera smycken objekt med en putsduk, om så önskas. Typiskt, en gång är allt som behövs, som alkoholen tar bort oljor som kan Matt lyster och glans.