mynewspapers.net

Hur man använder äldre Singer symaskin Cams

Hur man använder äldre Singer symaskin Cams


Singer symaskin kammar finns i många former och storlekar. Äldre maskin, den mer unik cam. Former av kammar gör dem intressanta objekt införlivas craft-projekt. Collage, skulpturer och smycken är bara några användningsområden för cams. Varm lim, epoxi, tråd eller sy kammar i en craft-projekt. De har obegränsat med en mängd Singer symaskin kammar från olika fabrikat och modeller av maskiner. Gör en mini Ljusstake med kammar.

Instruktioner

• Stack tre till sju Singer symaskin kammar att bilda en candle stick. Placera kammar ovanpå varandra och passa ihop dem så de inte faller. Använd den största cam för basen.

• Ta bort kammar från stacken och placera dem i en logisk ordning för limning. Placera den första cam på en bit av tidningen.

• Blanda en fjärdedel-storlek droppe epoxi på ett papper plattan med en craft pinne. Applicera ett lager epoxy över toppen av den första cam. Centrera och placera den andra cam över limmet. Upprepa processen tills alla kammar limmas på plats. Låt limmet torka i 30 minuter innan.

• Placera miniatyr stick ljuset i översta hålet i cam. Skär en bit av band 12-inches lång. Knyt en rosett runt basen av candle stick. Klipp svansen på bågen så de faller 1 till 1 1/2-inches ner cam Ljusstake.