mynewspapers.net

Hur man antar att någons födelsedag med spelkort

Hur man antar att någons födelsedag med spelkort


Gissa någons födelsedag med spelkort är en trollkarl trick som är också en demonstration av mentalismen. Tricken kräver trollkarlen att vara en angelägen observatör av nyanser i mänskligt beteende. Men kan magikern stapla oddsen till hans fördel genom att markera en deltagare som är mer sannolikt att samarbeta med trick. Övning ger färdighet, så försök knep på några vänner i privat innan bryta ut på en publik.

Instruktioner

• Dölja två, ett och två kort någonstans på din person. Dölja kort nummer tre, fyra, fem, sex, sju, åtta, nio och tio på annat håll på din person. Kom ihåg var varje kort lagras. Korten kommer förhoppningsvis inte vara nödvändigt.

• Närma sig en publik medlem och berätta för honom att du är en mentalist och kommer att korrekt gissa dagen för hans födelse med vanliga spelkort. Välj en publik medlem som är bubblig och utgående som de sannolikt kommer att vara lättare att läsa.

• Avslöja däck till deltagaren och låt honom inspektera det. Be honom att dra ut korten ett till tio; i en kostym eller en utbud av kostymer, spelar ingen det roll. Lägg korten ut från en till tio på bordet.

• Säga att för tricken att vara utförs korrekt du behöver för att "få i samklang" med honom och kommer att ställa några grundläggande ja eller nej frågor. Be honom att svara "Nej" för varje fråga, även om det är sant. Vad du egentligen gör är att få en utgångspunkt för hans omedvetna signaler.

• Ställa fem frågor till honom, två som blir definitivt ingen och tre som ja. Till exempel kan en ingen fråga för en man vara "Är du en kvinna?" Ja fråga kan vara något som "Bär du glasögon?", förutsatt att mannen bär glasögon.

• Fråga varje långsamt och noga uppmärksamma hur personen reagerar. Uppmärksam på hastigheten på svaret, tonen i rösten, intonation, ansiktsrörelser, kroppsrörelser och ögonrörelser. Alla människor ger bort ledtrådar när de ljuger. Uppmärksamma hur mannen svarar annorlunda ja och inga frågor eftersom det kommer att finnas en skillnad i hur han reagerar. Leta efter mönster i ja och nej frågor. Vissa människor kan blinka, andra kommer att reagera snabbare, du måste vara uppmärksam. Detta kräver övning och färdighet; men med lite arbete alla kan lära sig att upptäcka dessa rörelser.

• Ha deltagare stå framför korten. Berätta att du kommer att gå igenom varje kort taget och be honom om antalet är på hans födelsedag. Berätta för honom att han måste svara "Nej," oavsett vilket kort du pekar på.

• Peka på alla kort, utom en eller två och se hur man reagerar. Spara ett och två för senare som det finns en högre sannolikhet för att en av dessa kort är i födelsedag. Titta på hur han svarar när du frågar om detta nummer finns i födelsedag. Jämföra Svaren på reaktionerna från de ja eller nej originalplan frågorna. Om reaktionen är liknar ett ja från baslinjen, då kan det vara hans kort.

• Ställa samma fråga för varje kort tills du får en känsla för vilken (s) kan vara hans. Det är OK att upprepa ett kort om du är osäker på subtila stack-ikonen. Han är mer benägna att ha en en eller två i födelsedag, så noga ännu mer när man ber om dessa kort.

• Avslöja födelsedag när du har bäst fastställt vilka nummer är födelsedag. Om du har gissat fel, ber om ursäkt och frågar vad hans riktiga födelsedag var. Till exempel, om du säger säger femte och han den tjugotredje.

• Nå i fickan, dra ut korten som motsvarar den verkliga födelsedagen och kommentar "Jag undrar varför dessa kort fanns här." Detta räddar illusionen något och erbjuder en positiv slut till den.