mynewspapers.net

Hur man ansöker om en retail-licens

Hur man ansöker om en retail-licens


Du har beslutat om en retail business namn, plats och produkt. Innan du börjar att driva din retail verksamhet, kommer att du behöva få en retail-licens. Det är olagligt att driva din retail verksamhet utan sådan licens. Ansöker om licens är en ganska lätt uppgift.

Instruktioner

• Forskning kraven för att få en retail-licens i ditt tillstånd, som var och en är olika. Om du har tillgång till Internet, kan du söka efter din utrikesdepartementet av inkomster. Detta är statens byrå som tillhandahåller återförsäljarlicenser.

• När du leta upp lämpligt organ, be om information om hur du skaffar en retail-licens. Du kan behöva begära att en licensansökan skickas till dig eller kontoret kan kunna hänvisa dig till ett program som kan laddas ner från sin webbplats.

• Läs över ansökan att se till att du förstår de särskilda villkor för licensen. Var noga med att kolla hur länge det kommer vara bra för och vad, om något, särskilda krav du behöver uppfylla. Observera också vad licens ansökningsavgiften blir. De flesta stater kräver en avgift för att ansöka.

• Fyll i all information som kräver licens tillämpningen. Du vill inte lämna några områden tomt.

• Underteckna och datera licensansökan. Se till att din business partner också tecken, om tillämpligt.

• Placera licens ansökan och licens ansökningsavgiften i ett kuvert och mail det till adressen som anges i formuläret. Om det är bekvämt, kan du också lämna licensansökan personligen på den adress som anges.