mynewspapers.net

Hur man ansöker om amerikanskt visum

Hur man ansöker om amerikanskt visum


En amerikansk visum är utfärdat av en amerikanska ambassaden eller konsulatet. Det ger innehavaren rätt att resa in i USA. Icke-immigrant visum för tillfällig införsel, medan en immigrationsvisum gäller för obestämd eller permanent bo. Detta är notoriskt svårt att få. Om du är en semester-bor mindre än tre månader, behöver du inte visum så länge du är medborgare i ett land med ett avtal om avstående med Amerika. Detta inkluderar Storbritannien.

Instruktioner

Icke-Immigrant visum

• Bestäm vilken klass av icke-immigrant visum är lämplig för dina behov. Det finns många typer av amerikanska icke-immigrant visum--till exempel ett studentvisum, affärsvisum eller religiösa arbetstagare visum. Gå till ambassaden i USA webbplatsen för ytterligare information och för att fastställa om du uppfyller grundkraven--london.usembassy.gov.

• Boka en tid med en amerikanska konsulära anställd. Ring 09042 450 100 mellan klockan 8: 00 och 21: 00 måndag till fredag eller mellan 9 och 16: 00 lördag. Samtal från UK kostnad & pund; 1,20 en minut från BT fasta telefoner och mer från andra nätverk och mobiler. Kontrollera att du har alla dina personliga detaljer händig, inklusive brittiska adress, email adress och passnummer. Du behöver också ett kredit- eller betalkort kort för att betala viseringsavgiften som krävs maskinläsbara (MRV). Standardarvodet $140 men kan vara upp till $390 för vissa klasser av visum.

• Delta i intervjun. Du måste ta ditt bekräftelsebrev och MRV avgift kvittot med dig för presentation till säkerhetsvakterna vid ambassaden grinden. Om du inte tar dessa, kommer du utnämningen annulleras. Dina fingeravtryck kommer att maskinläsbara fältet som en del av intervjun.

• Vänta på ditt visum skall godkännas. Alla pass med visum returneras till sökanden av DX Secure, en courier byrå som anlitats för att den amerikanska ambassaden. Väntetider kan variera, men enligt oss Department of State Consular Affairs hemsida, besökande icke-immigrant visum i London ta ett genomsnitt av fyra arbetsdagar att bearbeta.

Immigrant visum

• Fil en immigrant visum framställning med den oss medborgarskap och Immigration Services. Amerikanska utlänningslagstiftningen innehåller för utfärdandet av immigrant visum i fyra allmänna Kategorier: nära släkting, familj baserat, sysselsättning baserat och mångfald Immigrant visum Program, känd som "green card" lotteriet. För mer information om huruvida du har rätt och hur man gör en ansökan, gå till den amerikanska ambassaden hemsidan, london.usembassy.gov/immigrant-visas.html.

• Fyll i formulären, som är långa och kan omfatta polisen kontrollerar. Betala avgifter. Innan ansökan behandlas måste du betala visum ansökningsavgiften. Dessa börjar på $400 för en immigrationsvisum.

• Delta i medicinsk undersökning och visum intervjun enligt anvisningarna. Din ansökan kommer att behandlas av antingen National visering Center i New Hampshire eller Immigrant visum enheten vid ambassaden i London. Det tar normalt fyra till åtta veckor som ska kontaktas om en intervju datum.

• Försök att vinna "green card lotteriet". Mångfald invandringen programmet är ett årligt slumpmässigt urval av 55.000 immigrant visum för personer från länder med låga invandring till USA. Det enda officiella sättet att ansöka om DV lotteriet är direkt via officiella US Department of State webbplats under angivna och begränsad tid anmälningstiden. Sökande som väljs meddelas av avdelningen av statligt, Kentucky konsulära Center skrivelse.