mynewspapers.net

Hur man ansikte måla fåglar

Hur man ansikte måla fåglar


Oavsett om en lek, en Halloween-kostym eller ett nytt tillägg till din ansiktsmålning repertoar, erbjuder lära hur man skapar en fågel-inspirerade face paint design en rolig och unik kompetens. Även om det tar lite övning, när du får kläm på några grundläggande ansiktsmålning tekniker, kommer du att kunna möta paint bird mönster med lätthet.

Instruktioner

Flygande i solnedgången

• Doppa kanten av en ansiktsmålning svamp i vatten och sedan rotera svampen i vatten-baserade vita ansikte måla att plocka upp en bra mängd färg. Täck hela ansiktet med vit färg.

• Ladda din bred, mjuk borste borste med gult ansikte måla genom att doppa penseln i vatten och sedan vrida den i ansikte måla. Måla en halvcirkel på hakan. Den breda, platta delen av halvcirkel bör möta nedåt på undersidan av hakan, längs käklinjen. Måla bågen av halvcirkel så att det når upp till hakan indrag. Det här är solen.

• Doppa din fan penseln i vatten och sedan rotera det i rosa färg. Använd penseln fläkt för att måla horisontella, rosa linjer över vita basen pälsen. Följa med violett och orange stripig linjer målade horisontellt över hela ansiktet.

• Måla små fåglar slumpmässigt på ansiktet med en liten, rund detalj borste laddas med svart färg. Gör detta genom att måla stort M former i ansiktet, som om de är måsarna flyger över horisonten.

Blackbird ansikte

• Använd en svamp för att måla en orange diamant över munnen att nå till hörnen av munnen horisontellt och upp till näsan och under hakan vertikalt. Sedan ladda svampen med gul färg, och badda det lätt över den orange diamanten att markera den. Detta bildar näbben av fågeln. Måla resten av ansiktet svart, också med hjälp av en svamp.

• Läsa in en liten, rund detalj borste med vit färg. Måla konturerna av fjädrar går upp i pannan, kommer ut från hörnen av ögonen och i kinderna. Skapa fjädrarna genom att måla en lång tunn blad form med en lodrät linje genom mitten och små raderna kommer bort den vertikala linjen i en något uppåt, diagonal riktning.

• Beskriva orange rombformen i vitt. Måla en vit linje genom mitten av formen diamant, horisontellt, går över munnen.

Swan Design

• Använd ett medium, rund borste att måla en vit linje på slutet av näsan, kommer uppåt och slutar mitten av pannan. Avrundning den övre änden av linjen. Detta är chef för svanen.

• Måla ytterligare tre av samma linjer börjar under näsan, gå över läpparna och slutar innan undersidan av hakan. Dessa raderna från svansen på svanen. Måla tre kortare linjer--fortfarande vit och rundade kanter--över kinden, start vid basen av näsan, går utåt och slutar före den hår eller käklinjen. Dessa raderna från vingarna av svanen.

• Läsa en liten, rund detalj borste med orange färg och måla en liten triangel som kommer ut från toppen av raden på pannan att göra näbben. Ladda små rund detalj borste med ljus blå färg och måla blå linjer över den vita att markera den.

• Använda lilla, runda detalj borste sätta en svart prick av näbben på den vita linjen för swan's eye. Sätta en liten svart klump på näbben där den möter den vita linjen. Denna knöl är klump på näbben av svanen. Beskriva alla de vita linjerna och näbben i svart.