mynewspapers.net

Hur man ansikte måla en djungel ansikte

Hur man ansikte måla en djungel ansikte


Det finns en mängd olika ansikte måla mönster som skulle kunna kvalificeras som djungel ansikten. Många djur lever i djungeln och är populärt vända mot målning förfrågningar. Djungel blad och vinstockar kan även målas som en mer kreativ, men mindre begärt, ansikte måleri design.

Instruktioner

Djungeln scen

• Ladda en liten rund detalj borste med brunt ansikte måla genom att doppa penseln i vatten och vrida den i ansikte måla. Börjar på utsidan av ansiktet och snärta inåt, måla flera pinnar i detta syfte i en punkt runt hela kanten i ansiktet, kommer ut från hårfästet, på käklinjen och hakan. Pinnar bör vara omkring en tum ifrån varandra och av varierande längd. Ge pinnar en svag Kurva som du målar dem.

• Använd en fläkt borste laddad med olika nyanser av grönt att måla lämnar på pinnar. Detta görs genom att trycka fan borsten på minnet och snärta det utåt. Lägg bladen kommer ut båda sidor av alla pinnar målade runt kanten på ansiktet.

• Måla vågiga vinstockar, börjar på pannan och kommer ner över ögonlocket och på kinden, slutar längst ner på kinden. Använda en liten rund detalj borste lastas med klargrön för att måla dessa vinstockar. Med samma färg grön, lägga till bladen vinstockar genom att sätta spetsen av borsten på rankan och trycka utåt tills borsten är helt nedtryckt. Paint lämnar längs båda sidor av både vinstockar.

• Dubbel ladda små runda detalj borste med en ljus blomma färg, som rött, orange eller gul och vit att måla blommor på vinrankorna. Fyll borsten med en färg och sedan gnugga bara toppen på borsten i vitt. Tryck på borsten ner på rankan att göra kronblad som bildar en blomma. Inkludera blommor av olika färger på vinrankorna.

• Ladda en medellång rund borste med ljus brun färg. Tryck den på toppen av pannan på hårfästet. Måla en vågig linje från pannan till mitten av näsan. Måla en diamant i slutet av den vågformad linjen på mitten av näsan. Med medium rund borste, målar läpparna grön.

• Måla röd tunn kluven tunga kommer ner från botten av diamanten att göra en orm tunga med en liten rund detalj borste. Måla diamanter längs den vågiga linjen i vilken färg du önskar. Fortfarande använder en liten rund detalj borste, sätta en prick i mitten av varje ruta med valfri färg. Denna ansiktsmålning kommer se ut som en orm omgiven av jonglera.

Kung av djungeln

• Tillämpa vitt ansikte måla runt ögonen och som täcker området nosen med en svamp. Nosen är under näsan, runt munnen och längst ned i hakan efter skratt linjer. Måla resten av ansiktet med ljusbrun också med en svamp. Ladda en svamp med gul färg och badda det på näsan, kinder och mitten av pannan att lysa i ansiktet.

• Läsa in en fläkt borste med orange färg. Tryck fan borsten på hårfästet och snärt mot mitten av ansiktet för att göra en tum lång slaglängd. Göra detta stroke runt hela kanten av ansiktet, hårfäste, käklinjen och hakan. Detta skapar den lejonman.

• Läsa in en liten rund detalj borste med mörkbrun. Lägg till mörk brun lång flicks runt kanten på manen att ge det en grov skiss. Måla en HÅRTUSS mitt i pannan med korta, snabba flicks börjar på bron i näsan och snärta uppåt.

• Måla två linjer på vardera sidan av ansiktet beskriver vita nosen, raderna kommer från kanten på näsan att undersidan av hakan. Måla en linje går från basen av näsan till centrum av läppen. På ömse sidor om den linjen, måla tre prickar ovanför läppen. Mörkare båda ögonbrynen med hår flicks att ge dem ett buskigt utseende.

• Ladda en medellång rund borste med svart ansikte måla. Måla spetsen av näsan och runt näsborrarna svart. Dessutom måla läpparna svart.

• Använd samma små rund detalj borste laddad med svart till dispositionen två upp och trianglar kommer ner från hörnen av munnen. Detta är den största vassa tänder.