mynewspapers.net

Hur man ändrar mitt körkort till mitt namn som giftKörkort i de flesta stater anses bevis på identitet, ovanpå godkännande till enheten. När en person blir gift har hon möjlighet att makens efternamn. För att ta en makes namn och använda den som en identifierare, måste hon ändra sin viktiga handlingar, inklusive sitt körkort för att spegla sin nya namn som gift. Varje stat har olika krav när det gäller ändra ditt namn på ditt körkort.

Instruktioner

• Samla ihop alla dokument som bekräftar identitet. Dokument som bekräftar identitet är Social trygghet kort, födelseattest, äktenskapslicens, äktenskapsskillnad eller domstolsbeslut för ett namnbyte.

• Kontakta din lokala institutionen för motorfordon att avgöra vilka handlingar du måste bevisa namnet ändras. Dokumentation som återspeglar ändringen av, såsom ett certifierat äktenskap licens eller skilsmässa dekret kan bli nödvändigt att göra ändringar i ditt nuvarande körkort.

• Fyll i ansökan om förarens licens form och välj alternativet att göra en förändring. Varje Institutionen för motorfordon (DMV) har en annan form att använda för att ändra ditt namn. En agent på DMV kan ge form till dig. Vissa stater tillåter dig att skriva ut formulären online, men du behöver fortfarande att besöka DMV. Vissa stater kan kräva en ny bild tas för den nya körkort.

• Betala gällande avgifter.

• Samla ditt nya körkort med ditt gift namn på DMV.