mynewspapers.net

Hur man ändrar den strålkastare glödlampan på en 2008 Chevy Avalanche

Hur man ändrar den strålkastare glödlampan på en 2008 Chevy Avalanche


Chevrolet Avalanche är ett halvt ton fordon baserat på Chevrolet Silverado pickup full storlek. Lavin har fyra dörrar och en liten lastflaket som öppnar i passagerarutrymmet på baksidan. Avalanche levereras som standard med en V-8 motor och automatlåda. Slagtålig plast strålkastare är aerodynamiskt utformade och har utbytbar halogenlampor som kan ändras i knappt en timme.

Instruktioner

• Öppna motorhuven på bilen. Hitta sex bultar längs toppen av galler församlingen och ta bort dem i moturs med en mutter drivrutin. Avsätta bultarna.

• Arbete på den sida av fordonet som har strålkastare lampan du vill ersätta. Leta upp skruvarna och fäst fästelement i plast hjul väl liner precis framför den främre däcket. Ta bort de två skruvarna med en 7-mm nyckel, roterande i moturs. Ta bort snapin fästen genom att bända upp på dem med en flat skruvmejsel. Avsätta skruvar och fästelement.

• Dra framkanten av plast hjul väl liner mot framsidan av däcket att avslöja stötfångare fästet. Ta bort de två hålla bultar i fästet med en 10 mm skiftnyckel, roterande i moturs och ta bort fästet och bultar från fordonet.

• Leta upp tre bultarna som håller strålkastare montering på framsidan av fordonet. Vara medveten om att två bultar är placerade på toppen av församlingen och en annan avslöjas bakom hjulet väl liner efter att ta bort stötfångaren fästet. Ta bort bultarna med en 10 mm nyckel, roterande i moturs. Placera skruvarna åt sidan.

• Tryck ned på stötfångaren täcka under strålkastare församlingen samtidigt som du drar lite på toppen av galler. Noggrant manövrera församlingen rakt ut från framsidan av fordonet tills snapin klippet på baksidan av strålkastare utgåvor.

• Kabelnätet baktill på strålkastare genom att dra det rakt ut. Dra strålkastare glödlampan från den bakre delen av församlingen och kasta den. Skjut en ny lampa i dess ställe. Tryck tillbaka kabelnätet till baksidan av strålkastare församlingen. Tryck den strålkastare församlingen tillbaka till framsidan av fordonet tills klippen fäst på plats, är noga med att trycka ner på stötfångaren täcka och dra ut på galler, som intructed i steg 5.

• Ersätta och dra åt tre strålkastare församlingen håller bultar. Ersätta stötfångare fästet och dra åt de två anläggning bultarna. Tryck hjul väl liner tillbaka till plats och dra åt de två bultarna och sedan tryck i återstående snapin fästen tills de sitter helt.

• Ersätta bultarna på galler och dra åt. Stäng motorhuven.