mynewspapers.net

Hur man ändrar den bakre Hjullager på en Chevy TruckHjullager låt den roterande kraften en hjulspinn fritt runt axeln. Dessa lager är belägna i den bakre axeln inom diametern på rotorerna. De hålls på plats av en säkra låsmutter och packad med fett för att rotera smidigt. Under de bästa omständigheterna kan dessa lager senaste hundratals tusentals miles. Under normala omständigheter bör dessa försedda med ersättas varje 80 000 miles. Ändra den bakre Hjullager på en Chevy truck när det har drivits över rekommenderade körsträcka eller lagren börjar producera ett buller som motiverar deras ersättare.

Instruktioner

• Lyfta den bakre delen av Chevy truck och tar bort bakhjulet och tröttna för att exponera varje ände av den bakre axeln. Rensa bort uppbyggnad eller skräp från bromsbelägg damm och smuts från runt rotorn bromsok och broms. Använda en insexnyckel för att ta bort två säkra bultarna som fäster bromsok runt broms rotorn. Dra bromsok från rotorn och knyta det från arbetsytan med tråd eller band.

• Använd en skruvmejsel för att ta bort Hjullager mössa inne i mitten av broms rotorn. Slå rotorn som du knackar på locket med en hammare, försiktigt använda skruvmejsel för att arbeta hjul-bärande GJP utanför öppningen som innehåller lager. När den gemensamma jordbrukspolitiken tas bort, kommer du se en stor mutter med en cottar pin hålla den på dess trådar på plats. Använda ett par tång för att dra ut cottar pin från sin position. Placera hjulet med omslag och cottar pin off till sidan.

• Använd en skiftnyckel för att förvandla insidan muttern av hjulet försedda med tills den kommer bort av gängade inlägget runt som lagret snurrar. Placera med den gemensamma jordbrukspolitiken och cottar pin. Använd en skruvmejsel för att arbeta Hjullager från inne den bakre axeln. Se till att inte få uthärda inklämd inuti detta utrymme eller du kommer att behöva hitta ett annat sätt att få ut. Hjullager diabilder och från öppningen i en snäv passform av fett, axel och lager. Ta bort och infoga Hjullager jämnt är nyckeln till framgångsrika utbyte av en Chevy truck bakre Hjullager.

• Ren inuti hjulet uthärda öppningen med en rak kant. Rensa ut något gammalt fett och inspektera inuti den. Se till att det finns ingen scoring eller kanter som kommer att fånga den nya lager innan installation. När det finns skador är korrigera problemet nödvändigt om du vill att byte Hjullager snurra ordentligt och utan defekt. Fyll öppningen med nytt lager fett med hjälp av en fettspruta eller för hand. Lade nog fett i öppningen så att när det nya lagret är installerat kommer det att sitta i en sits av nytt fett när sätts. Extra fett som spiller ut kan kastas, men alltid upprätthålla en väl smorda öppning under installationen av nya bakre Hjullager.

• Packa nya bärande enheten med fett före sätts in en väl packade bakaxel. Med hjälp av handen eller fett packning pistol för lager, päls och täcker varje del av lager i och utanför före installationen för att undvika torra ställen som skapar friktion en gång installerat. Centrerar den bärande enheten runt sadelstolpe och driva det jämnt i öppningen. Hjullager är en tight passform och behöver utnyttjas i position helt ska installeras korrekt. Knacka på lagren i utrymmet med en hammare och skruvmejsel eller ett uthärda placerar verktyg som tappas med en hammare. Korrekt justering och ordentlig sittplatser är avgörande för livet av en Chevy truck bakre Hjullager en gång installerat.

• Dra åt uthärda muttern tills är säkrad med rätt mängd vrida pressar och infoga en ny cottar stift genom Hjullager centrum post. Tillbaka hjulet med täcka över öppningen och tryck med en hammare tills det sitter ordentligt på plats. Bromsok över bromsen rotorn och spänn. Byta hjul och däck och dra åt med hjälp av en lug skiftnyckel. Byta Hjullager är en lätt uppgift som alla kan och bör göra varje 80 000 miles för en Chevy truck.