mynewspapers.net

Hur man ändra iPhone skärmen visningar

Hur man ändra iPhone skärmen visningar


IPhones skärm är till skillnad från de flesta mobiltelefoner, eftersom den tillåter användare att interagera med telefonens innehåll med touch istället för fysiska knappar. Telefonen har också ett inbyggt chip som känner av riktningar. Med hjälp av två, kan du ändra vyn av iPhones skärm till vända skärmens orientering eller zooma in och ut webbsidor, bilder och andra medier i stöds iPhone-program.

Instruktioner

• Tryck på "hem" knappen på iPhone, som finns på undersidan av telefonens ansikte när orienterad vertikalt med hörluren på toppen.

• Knacka på valfritt program som stöder "liggande". "Officiella" exempel iPhone "Mail" ansökan och webbläsaren Safari. Om du använder en tredje part program, stöd för skärm lägen vanligtvis beskrivs i programmets beskrivning i iTunes App Store.

• Vrid iPhone från dess traditionella vertikalt till horisontellt läge. Skärmen kommer automatiskt känna av riktad förändring och växla vyer så att skärmens innehåll är nu orienterad vertikalt i en widescreen-format i stället för lodrätt.

• Zooma vyn skärmen ändra skärmens förstoring. Placera två fingrar varandra på iPhone skärmen och dra dem isär. Skärmen kommer att ändra vyer för att ge dig en närbild av skärmens innehåll.

• Zooma ut ur den aktuella skärm vyn. Placera två fingrar på separata punkter på skärmen och dra dem tillsammans.