mynewspapers.net

Hur man ändra Accent röst på käkben ikonen

Hur man ändra Accent röst på käkben ikonen


En käkbenet enhet är en liten Bluetooth-headset som kan kopplas ihop med en Bluetooth-aktiverad mobiltelefon så att du kan lyssna på strömmande musik samt besvara telefonsamtal trådlöst. Jawbone ERA enheten också inlemmar MyTALK huvudnummer, vilken tillåt förbrukaren till personifiera deras trådlösa upplevelsen via en egen AudioApp. Detta kan du få viss information via en programmerbar röst. Det är möjligt att ändra denna röst till en av många olika accenter och främmande språk.

Instruktioner

• Logga in på webbplatsen för Jawbone MyTALK (i "Referenser" nedan). Du kommer att behöva skapa ett användarnamn och lösenord om du inte gjort det innan.

• Hämta käkbenet updater, som finns på den övre mellersta delen av sidan. Detta kan du synkronisera enheten Jawbone ERA och hämta MyTALK röst-individanpassning app.

• Anslut enheten Jawbone ERA till en USB-port på din PC eller Mac.

• Gå till MyTALK Jawbone hemsida (du bör fortfarande vara inloggad) och rulla ned till avsnittet "App". Välj röst app som du vill synkronisera enheten Jawbone ERA via ikonerna som visas. Du kan välja mellan många olika språk och många röster, inklusive en superhjälte, en baseball hallåman, en flörtig kvinnas röst och en rogue agent.