mynewspapers.net

Hur lavemang förmå arbetskraft?

Hur lavemang förmå arbetskraft?

Vad är ett lavemang?

Ett lavemang är en metod för att införa vätska i ändtarmen och tjocktarmen genom ett lavemang väska. Vätska-fyllt påsen är ansluten till ett rör som förs in i anus. Vätskan renar ändtarmen och tjocktarmen och vissa hälso-och sjukvårdspersonal anser att det renar och toxifies kroppen. Ett lavemang kan ges i bekvämligheten av ditt eget hem som en partner eller hälso-och sjukvårdspersonal, eller du kan ha en utbildad professionell ger dig ett lavemang i en medicinsk miljö. Vätskan i ett lavemang är vanligt vatten, även om det kan vara andra ämnen, inbegripet kaffe eller te.

Hur lavemang förmå arbetskraft?

När vätskan från ett lavemang införs i tarmarna, orsakar det tarmarna att ingå avtal. Som om tarmarna Tom börjar livmodern också att ingå avtal, orsakar barnet kan tryckas ut ur livmodern. Lavemang ges inte av läkare att förmå arbetskraft och bara allmänt praktiseras av barnmorskor. Din barnmorska kommer endast att använda ett lavemang för att inducera arbete om du är försenad eller att ha ett särskilt smärtsamma sammandragningar men din livmoderhals är inte ännu helt dilaterade.

Varningar

Att få ett lavemang, speciellt under graviditeten, inte är godkänt av FDA och bör endast användas på din egen risk. Ge inte dig själv ett lavemang medan du är gravid om du inte är redo att ha barnet, eftersom det kan orsaka prematur födsel. Din läkare eller barnmorska kan rekommendera andra sätt att framkalla arbetskraft än att ha ett lavemang, så om du känner dig obekväm om att få en, fråga om din andra alternativ, bland annat säkrare alternativ, såsom bröstvårtan stimulering.