mynewspapers.net

Hur lär jag min husky tjuta?Hundarna är självständiga, intelligenta hundar som ganska glatt äger deras människor om inte rätt utbildning. Medan din husky kanske känner han vet bäst hela tiden, är det ditt jobb som en ansvarig sällskapsdjur ägare att lära honom alla de grundläggande sociala nådegåvor (sit, vistelse, häl) så han kan gå i samhället ett säkert sätt. Träning med en Skalliknande måste börja tidigt, när han är en valp, och när han har lärt sig grunderna, kan du få lite kul genom att lära honom lite Visa tricks--som ylande på kö.

Instruktioner

• Howl mjukt till din husky valp. Huskies tenderar att göra olika läten från andra hundraser ("prata" eller porlande i stället för avbarkning), kan din valp vara obekanta med ljudet av tjutande. Vänja henne till ljudet av tjutande till henne.

• Belöna valpen med en behandla och tillgivenhet när han svarar din howl med ett eget.

• Välja och använda en hand tecken när erbjuder den vokala howl snabbt, som röra örat eller knacka på din näsa. Gör det en gest som du inte använder vanligen, så hunden är medveten om det är en snabb och inte får förväxlas. Belöning med mat och kärlek när valpen erkänner den icke-verbala snabbt av sig själv.

• Lär en stack-ikon för tystnad samtidigt som du lär din valp att tjuta så att du kan styra hans läten.