mynewspapers.net

Hur långsam Cook Split Ärtsoppa & rått fläsk

Hur långsam Cook Split Ärtsoppa & rått fläsk


Det enda som är bättre än sitter till ångkokningsskålen av split Ärtsoppa till middag är att ha tillräckligt kvar till lunch nästa dag. Den soppa, som är tillverkad av torkade ärter, grönsaker som morötter och selleri och fläsk, är både rejäl och hälsosam. Förbereda den klassiska soppan i en långsam spis för bekvämlighet. Placera alla ingredienser i spisen innan avresa till dagen och komma hem till en mättande måltid.

Instruktioner

• Tärna 2 koppar av rå, rå skinka och placera det i en 6 qt. långsam spis.

• Skala och tärna tre morötter, två selleri stjälkar, en skalade rödbrun potatis och en stor gul lök och lägga till dem i en långsam spis. Inkludera en handfull selleri blad för extra smak, ett lagerblad och salt och peppar efter smak.

• Skölj och plockning genom ett 454gr. paket med torkade ärter och lägga till dem i en långsam spis. Häll i 6 koppar kyckling eller grönsaksbuljong.

• Rör ingredienser för att blanda och placera locket på den långsam spisen. Koka split ärt soppa för sex till åtta timmar på låg eller fyra till fem timmar på hög, eller tills ärtorna är mjuka och konsistensen är krämig. Ta bort lagerblad.