mynewspapers.net

Hur långsam Cook en fläsk grillat

Hur långsam Cook en fläsk grillat


Om marknaden kallar det en fläsk grillat, en fläsk axeln eller en fläsk rumpa, när du väljer ditt kött på marknaden finns det några egenskaper att leta efter när du köper din stek. Den bör ha en fast, slät, vit mössa och några marmorering av fett i köttet själv. Köttet av köttet bör vara röd-rosa i färg och konsistens bör visa ett grova korn. Långsam tillagning en fläsk grillat garanterar en fuktig och anbud slutprodukt.

Instruktioner

• Deformationszoner aluminiumfolie i tillräckligt baseball storlek bollar att fylla botten av din långsam spis. Detta kommer att användas som en "bas" för fläsk grillat och hålla den ur saft för en sann stekt smak.

• Gnugga ditt val av kryddor över fläsk grillat. Örter och kryddor som går bra med fläsk är kummin, koriander, spiskummin, curry, dill, vitlök, rosmarin, salvia, fänkål, roasemary och timjan.

• Placera fläsk grillat ovanpå aluminiumfolie. Om din långsam spis är tillräckligt stort, kan du sätta potatis och morötter under folien att slutföra din middag.

• Slå på långsam spis. Koka i 10 timmar på låg temperatur eller sex timmar på hög, förutsatt att en 1,36 till 1,81 kg. rosta. Om det är betydligt större eller mindre, justera tiden därefter. Motstå tar bort locket på den slow cooker att kontrollera utvecklingen av din stek. Varje gång du tar bort locket du släppa ut värmen och förlora tillagningstiden.

• Ta steken ur den långsam spisen och låt det stå i 10 till 15 minuter innan skivning. Vilande tiden gör juice att omfördela ordentligt efter att köttet har flyttats.