mynewspapers.net

Hur länge ska du laga mat nötkött topp runda steken?

Hur länge ska du laga mat nötkött topp runda steken?


Benämna London Halstrat var ursprungligen namnet på ett recept snarare än en viss skära av nötkött. dock marknadsföra många slaktare flanken biff eller topp runda som London halstra. Den topp rundan handlar om 1-tums tjock och bör marinad i en blandning av vin och kryddor i ca 8 timmar. Före tillagning, dränera marinaden från köttet och låt det inställt i rumstemperatur i ca 15-30 minuter. Stäng ugnen till halstra och sedan Häll runt ca 5 minuter per sida tills brunt.

Grillning på grillen.

Det är bäst att välja ett topp runda snitt på ca 1 till 2 inches i tjocklek. marinera det före tillagning med vinäger eller vin bas för ca 8 timmar att möra och lägga till smak. Efter marinering, inställd ca 176 grader C på grillen eller grilla på medellång glödande kol i ca 8 till 10 minuter per sida.

Nedersta raden

Topp runda steken, även känd som flank steak eller London Halstrat, är ett något mer anbud snitt än botten runda eller gumpen steken. Eftersom denna nedskärning av nötkött är traditionellt tunnare än andra stekar, är kokas på grillen eller under grillen en gemensam matlagning metod. Den topp rundan är en grövre klippa och marinering för ca 8 timmar är mest önskade då grillning, grillning eller pan gassande. Vid tillagning, placera köttet ca 3 till 5 inches från värmekällan och steka eller grilla 5-7 minuter på varje sida. Om du arbetar med en tjockare skära av nötkött, är det bäst att flytta det något längre bort från den direkta värmen.