mynewspapers.net

Hur länge ska du laga en hel kyckling på Weber vattenkokare?

Hur länge ska du laga en hel kyckling på Weber vattenkokare?


Oavsett hur lång tid en hel kyckling är tillagad på en Weber vattenkokaren grill, dess doneness kan bara bekräftas med en kött/fjäderfä termometer. En omedelbar Läs termometer införas mellan låret och kroppen av en hel kyckling bör läsa minst 73.9 grader Celsius så kycklingen är genomkokt.

Det är temperatur, inte dags

Oavsett hur lång tid en hel kyckling tillagas på en Weber vattenkokaren grill, oavsett om det är genomkokt kan bara bekräftas med en kött/fjäderfä termometer. En omedelbar Läs termometer införas mellan låret och kroppen av en hel kyckling bör läsa minst 74 grader Celsius (165 grader Fahrenheit) att säkerställa kycklingen är genomkokt.

Grillning gånger beror på matlagning metoder

Indirekta vattenkokare matlagning, vilket innebär bryna kycklingen över direkt uppvärmning och sedan isolera värmen åt sidan och placera kycklingen på grillen motsats det, tar 45 minuter till en timme för en 1.4-1.8 kg (3 till 4 pund) kyckling. Placeras på en Weber grillspett med hjälp av samma metod och samma storlek fågeln tar ungefär 60 till 75 minuter.

Nedersta raden

Många faktorer som mängden kol, av värme, väder och temperatur på rå fågel påverkar tillagningstiden för en hel kyckling på en Weber. Förenta staterna avdelning av jordbruk livsmedelssäkerhet och Inspection Service rekommenderar att man använder en termometer för att fastställa att alla fjäderfän är tillräckligt tillagad.