mynewspapers.net

Hur lång tid i avvaktan på godkännande ta kort?Transaktioner i avvaktan på godkännande på ett kreditkort får anges på ditt konto för ett par anledningar. Företag som hotell och biluthyrningsfirmor använda denna metod för att kontrollera att det finns tillräckligt med pengar tillgängliga för att täcka transaktionen och eventuella oförutsedda utgifter som kan periodiseras--som rumsservice eller körsträcka avgifter. Bensinstationer kan lista en väntande transaktion av ett litet belopp när du svepa ditt kort vid pumpen, sedan makulera transaktionen när de debitera dig hela beloppet för ditt köp.

Väntande tjänster

Företag, som hotell eller biluthyrningsfirmor, kontrollera att tillräckligt med pengar för att täcka transaktionen finns tillgängliga i ditt kredit konto genom att bokföra en partiell transaktion till kontot. I avvaktan på godkännande (ibland anges som en betalning tillstånd) kan överstiga det belopp du har för avsikt eller planerar att betala. Det är viktigt att veta detta är inte den sista laddningen, som inte kan beräknas tills du är klar med tjänsten. Denna transaktion är en metod för att kontrollera din kredit och kan påverka din kreditgräns för tiden det är listad som väntar på ditt konto.

Färdiga tjänster

När du är klar med hjälp av tjänsten och det faktiska beloppet dras från ditt kreditkort konto, kommer beloppet i avvaktan på godkännande att annulleras. Det är möjligt att detta kunde ta tre till fem arbetsdagar, beroende på företagets politik. För att kontrollera om en transaktion som anges som "väntande tillstånd", kontakta företaget som initierade avgiften innan du kontaktar ditt kreditkortsföretag. Varje företag har sin egen politik om hur pågående transaktioner hanteras.

Restauranger

Restauranger kan lista ett felaktigt belopp i avvaktan på godkännande på ditt konto när du debiteras för din måltid. Detta beror på att du kan välja att lämna dricks på ditt kort, men dessa avgifter är vanligtvis inte fast fram till stängningsdags varje dag. Transaktioner som detta är annullerad vanligtvis samma dag (eller arbetsdag), när den faktiska avgiften försvinner.

Mindre mängder

Andra avgifter i avvaktan på godkännande kan göras när som helst du svepa ditt kort (eller fyll i dina kortuppgifter) före utbetalningen, som transaktioner på bensinpumpen. När du kör ditt kort före pumpning, initieras en betalning på ditt konto för en liten summa som visas som väntande. När du Slutför transaktionen, ska den ursprungliga väntande kostnad makuleras.