mynewspapers.net

Hur laddar jag upp min video till någon annans kanal?

Hur laddar jag upp min video till någon annans kanal?


YouTube är en populär webbplats som är värd för förbrukaren-utviklet och användare laddade upp innehåll. Varje användare har en "kanal" för att visa videor. Användaren laddar upp sin egen videor till sin egen kanal. Det är omöjligt att ladda upp video belåtenhet onto någon annans kanal utan tillgång till hennes kontoinformation. Om du har dock den andra personens kontoinformation, du kan läsa in videor på hennes kanal. Du kanske vill göra detta för att hjälpa en användare som inte vet hur man ladda upp egna videoklipp. Du kan också göra det oväntat som ett practical joke så länge som du har behörighet. Om att vara hjälpsam eller humoristisk, ladda upp en video till någon annans Youtubekanal är en enkel och snabb process.

Instruktioner

• Få användarnamn och lösenord för det konto du vill ladda upp video till.

• Navigera din webbläsare till webbplatsen YouTube. Kolla avsnittet resurser för en länk.

• Klicka på länken "Ladda upp Video" högst upp på sidan.

• Klicka på den gula "ladda upp Video"-knappen. Ett popup-fönster öppnas så att du kan markera en videofil från din hårddisk. Markera en videofil och klicka på "Öppna". Videon kommer att ladda upp till YouTube.

• Lägg till en rubrik och beskrivning till video i rätt fält. Välj en sekretessinställning för video. Välj "Allmänheten" om du vill det är kan ses av alla. Välj "Privat" hålla det kan ses endast av vänner.

• Tillåt videon till slut uppladdning till användarkontot.