mynewspapers.net

Hur ladda upp böcker till Pandigital Novel

Hur ladda upp böcker till Pandigital Novel


Pandigital Novel är en e-läsaren behagade att arbeta med Barnes & Nobel online bokhandeln. Väger lite mer än ett pund och använder en Resistiv pekskärm Pandigital Novel kan läsa Epub och PDF format böcker samt spela upp mp3- och mp4 mediefiler. Filer kan lastas på ett SD-kort och läsa av e-reader's media player, eller media kan laddas upp direkt från en dator. Romanen kan läsa alla oskyddade Epub och PDF-fil, inklusive böcker laddas ner från Google Books och Gutenbergen projekterar.

Instruktioner

Läsa böcker till internminne

• Spara Epub eller PDF format boken på skrivbordet. Anslut den stora änden av USB-kabeln till datorn och den mindre USB-änden till Mini-USB-porten på e-läsaren. Datorn kommer att erkänna Pandigital Novel som en extern lagringsenhet som heter "PD_Novel".

• Öppna Pandigital Novel-enheten på datorn. På en Windows kommer att dator enheten finnas under "Min dator" med intern hårddisk och optiska enheter. På en Macintosh-dator enheten kommer att visas på skrivbordet efter att ha varit inkopplad.

• Kopiera bokfilen från skrivbordet till e-böcker-mappen på enheten. Omslagsbilder för uppladdade e-böcker måste ha samma namn som filen följeslagare ebook, måste vara i jpg-format, måste vara mindre än 10KB och måste kopieras till mappen e-böcker/.thumbnail.

Läsa böcker till SD-kort

• Spara filen ebook på skrivbordet. Sätt in SD-kortet i datorn eller en ansluten kortläsare. Öppna SD-kort-enheten på datorn. På en Windows-dator kommer att kortet finnas under "Min dator". På en Macintosh-dator kortet kommer att visas på skrivbordet efter att ha varit inkopplad.

• Öppna kort katalog och kopiera över filen ebook. Mata ut SD-kortet från datorn.

• Sätt i kortet i Pandigital Novel. Välj "Importera SD" i den snabb sjösätta bomma till ansökan. I fönstret Importera Media Markera rutan bredvid "eBook" och tryck på "Importera". Böckerna kommer att visas i enhetens bibliotek.