mynewspapers.net

Hur krympa Wrap-skivor hemma

Hur krympa Wrap-skivor hemma


Innan du post en CD till en vän eller kund, kommer du vill se till att den är förpackad korrekt. Inte bara vill du kontrollera att CD-skivan inte kommer böjas, men du vill skydda den från eventuella potentiella spill. Lyckligtvis kan du köpa shrink wrap väskor att krympa wrap CD-skivorna. Den extra plast förpackning gör också CD-paketet ser ut som den är ny. Krympa inslagning CD-skivor måste göras varsamt så att krympplast inte rippa.

Instruktioner

• Köpa en uppsättning av små shrink wrap väskor. Medelstora eller stora shrink wrap väskor kommer att ha för mycket plast för att göra en fin passform runt en CD.

• Placera CD-skivan i shrink wrap väska och tryck i så mycket som det kommer att gå.

• Aktivera sealer och gör det möjligt att värma upp fem minuter. Som den öppna änden av shrink wrap väska i den och tryck ned. Detta kommer att försegla den öppna änden stänga och skär av eventuella överskott plast.

• Slå ett hår hårtork till inställningen hög värme eller använda en värmepistol för att krympa shrink wrap påsen tätt runt CD. Gör detta genom att flytta din hårtork eller en värmepistol i en svepande rörelse över i fram, bak och på sidorna av CD.

• Strama upp alla lösa fläckar av sig håret torktumlare över området.