mynewspapers.net

Hur krympa muskelknutor med naturligt progesteron

Hur krympa muskelknutor med naturligt progesteron


Myom, även känd som myomas, är den vanligaste orsaken till en hysterektomi bland kvinnor i trettioårsåldern. Det är under dessa år, innan klimakteriet, att progesteronnivåer minskar och östrogen nivåer förblir detsamma. Utan tillräckligt progesteron balans östrogen nivåer, kan fibroid tumörer bildas. Medan de är benigna (godartade), de kan vara oerhört smärtsamt för den sjuke, leder till en hysterektomi. Om du inte är nöjd med idén om operation, det finns dock ett alla naturliga behandlingsalternativ--alla naturligt progesteron kosttillskott.

InstruktionerVet symptomen. De närmare kvinnorna komma till fyrtioårsåldern, ålder när de är pre-menopausala, fibroid tumörer på deras vanligaste. Progesteronnivåer börjar minska, vilket möjliggör östrogen att ta kontroll. Östrogen är ett naturligt hormon för kvinnor, anses det också en viktig del i tillväxten av fibroid tumörer. Dessa tumörer, eller myomas, börjar vanligtvis i samma storlek som ett ägg, långsamt utvecklas till storleken på en grapefrukt. De växer på livmoderväggen och kan orsaka symtom som smärta i bäckenet, kraftiga blödningar, smärtsam menstruation cykler och en oregelbunden flöde.Väga dina alternativ. Den första formen av behandling för myomas tidigare har varit en hysterektomi, finns det en icke-kirurgisk behandling; Det är alla naturligt progesteron. När yngre kvinnor väljer en hysterektomi, är de oftast placerade på en regim av hormonbehandling. Denna terapi pumpar kroppen full av östrogen. För mycket östrogen orsakar bildandet av myomas, även efter en hysterektomi har utförts. Om du istället väljer för att behandla myomas med naturligt progesteron ändå, kommer det balanserar nivåerna av östrogen i kroppen, att föra dem tillbaka till normala nivåer så att de inte kan öka storleken på myomas. Långvarig användning av naturligt progesteron har också visat för att krympa fibroids helt.

Hur krympa muskelknutor med naturligt progesteron


Forskning bildar av naturligt progesteron. Det finns tre huvudsakliga former av naturligt progesteron används vid behandling av fibroid tumörer. Först finns det i grädden. En progesteron kräm kan absorberas av kroppen tio gånger snabbare än muntligt tillägg. Det finns ca tio procent av kvinnor dock, som inte absorberar grädde brunnen. Dessutom måste du vara försiktig när du väljer grädde du vill använda. Vissa krämer har alla naturliga örter läggs till dem som har ett östrogen som effekt. De är märkta som fytoöstrogener. Den mest effektiva krämen att använda är Maca progesteron kräm. Maca är en alla naturliga ört i Peru som blockerar xenoestrogens (utländska former av östrogen). Genom att blockera dessa xenoestrogens, går östrogen sig inte att öka i kroppen. Du kan även välja en sublingual progesteron tillägg som går under tungan, eller ett progesteron piller som tas oralt. Det sista alternativet kräver recept från din läkare.Testa din saliv. När du har forskat de naturliga progesteron behandlingarna, beställa en saliv testkit. Igen, tio procent av kvinnorna inte absorberar grädde brunnen. Genom att ha din saliv testas, vet du om du är bland de tio procent. En saliv kit kan köpas för cirka trettio dollar och kan beställas på nätet. När du får ditt kit, du spotta i plast röret som tillhandahålls och skicka den tillbaka till laboratoriet. Om du absorberar krämer väl, kommer dina resultat varierar från 500 till 1000pg/ml. Om du inte blir resultaten under 100pg/ml. Detta är en bra indikator på typ av naturligt progesteron behandling som fungerar för dig.

Hur krympa muskelknutor med naturligt progesteron


Förebered dig för framgång. Även om din kropp absorberar den grädde väl, kan du fortfarande uppleva en ökning av muskelknutor. Detta beror på den xenoestrogens i miljön. Medan du inte kanske kan kontrollera alla de yttre miljö-påverkan, finns det många som du kan. Vissa produkter som innehåller xenoestrogens ingår kaffe (koffeinfritt och regelbundna), doftande lotion, schampo och kosmetika. Om du eliminera dessa riskfaktorer innan du börjar en progesteron behandling, kommer att du uppleva större framgångar när det gäller att krympningen av muskelknutor.