mynewspapers.net

Hur krympa en motorcykel jacka

Hur krympa en motorcykel jacka


En motorcykel jacka ska passa bra för maximal effektivitet. Tyvärr är inte varje individ storlek exakt till storlekarna på marknaden, vilket innebär en jacka kan vara för stor när du köper den. Även om du kan förvänta dig några krymper med tiden, vanligtvis är det inte nog för en något stor jacka att passa en mindre kropp. Material gör skillnad i de mest effektiva krympande metoderna, men du kan krympa de flesta motorcykel jackor.

Instruktioner

• Torr ren jackan. Kemtvätt kemikalier kommer att krympa några material som läder, små mängder. Tar jackan till en kemtvätt eller använder ett hem Kemtvätt kit och torktumlare kan krympa jackan nog att ytterligare krympa är onödigt. Som beror på hur mycket du behöver krympa jackan.

• Fukta din jacka med varmt vatten. Låt det bli som våt som möjligt och sedan torka i en torktumlare på hög värme. Detta kommer att krympa de flesta motorcykel jacka material, från denim till läder. Kolla jackan varje några minuter så att det inte krympa för mycket.

• Prova jackan på att avgöra om storleken är rätt. Om det fortfarande är för stor, upprepa proceduren med vatten och torktumlaren. Tänk på att motorcykel jackor är utformade för att bäras över tröjor eller andra skrymmande kläder. Vara säker på att den är stor nog att bära en tröja under.