mynewspapers.net

Hur krympa Denim Jeans

Hur krympa Denim Jeans


Hur ett par jeans passar gör skillnaden mellan känslan avslappnad och bekväm eller irriterande känslan av att veta de bara inte ser rätt. Alla ansträngningar bör göras att köpa jeans som passar ordentligt, men när det fynd är för bra för att passera upp eller det perfekta paret jeans är bara lite för stor, kanske du måste krympa material för en lämplig passform. Även om det finns ingen garanti att du kan få perfekt passform från krymper dina jeans, finns det några saker du kan göra för att krympa denim.

Instruktioner

• Tvätta nya jeans i varmt tvålvatten. Ange din tvättmaskin till hetaste inställningen och låt det fylla. Lägg till jeans och agitera för 2 minuter. Stäng av maskinen och låt jeansen i blöt i hett vatten en halv timme. Komplett tvätt cykeln som vanligt.

• Överväga tvätta jeansen i kokande vatten i stor BULJONGKITTEL på spisen om högre temperaturer behövs. När vattnet kokar, Stäng av värmen och låt jeansen i blöt tills vattnet kyls. Placera i brickan och kör genom skölj och spin cyklar.

• Ta bort jeansen och placera i torktumlaren på högsta värme inställning. Torra jeans helt. Kolla jeansen för krympning. Om de är fortfarande för stor, placera dem tillbaka i torktumlaren och kör på hög värme i 10 minuter. Upprepa tills jeans har nått den krympning som du behöver.