mynewspapers.net

Hur krympa Baggy Jeans

Hur krympa Baggy Jeans


Jeans shoppare vet att denim märken skiljer sig åt med dimensionering, passform och form. I själva verket, är det svårt att hitta ett par designer denim som passar perfekt av racket. Om du har köpt ett par baggy jeans, kan du krympa din denim utan att skicka dem till ditt grannskap skräddare för ombyggnader och storleksändring. För baggy jean bärare som behöver krympa sina byxor på grund av en föga smickrande passform, kan du ändra formen på dina jeans för att passa din storlek hemma.

Instruktioner

• Börja med 100 procent bomull jeans. Enligt Ohio State University, "jeans tillverkad av polyester och bomull blandningar är mer krympa motståndskraftiga än 100% bomull jeans."

• Häll vatten i en stor tekanna. Ställ in spisen på en medelhög värme. När du ser ånga spyr från den tekanna mun, ta vattenkokaren av spisen.

• Sätt en stor gryta eller en 15 - till 20-quart mop hink på köksbänken eller tabell. Placera ugnen handskar på båda händerna. Börja hälla hur vatten i hinken. Häll det varma vattnet från ansiktet långsamt för att undvika vatten och ånga från bränna huden.

• Placera din par baggy jeans i hink med varmt vatten i 15 till 20 minuter. Med en stor handduk och tång, ta ut baggy jeans från kruka eller hink. Använda handduken, rulla din baggy för att befria dina jeans av vattnet.

• Placera baggy jeans i en torktumlare. Torra jeans på hög värme i 15 till 40 minuter.