mynewspapers.net

Hur köper jag unrepairable skräp bilar?

Hur köper jag unrepairable skräp bilar?


Unrepairable skrotbilar erbjuder investeringsmöjligheter. Du kan sälja bilarna som metallskrot eller du kan ta bort delarna och sälja dem individuellt. Processen att köpa skräp bilar är ungefär som att köpa alla andra fordon. Den största skillnaden är är att finansiering inte ett alternativ för unrepairable bilar. Dock för en nyinvestering så lågt som £130-$300, kan du generera en rejäl inkomst.

Instruktioner

• Leta upp skräp bilar till salu. Visa lokala tidningsannonser och hitta individer eller företag som säljer förlist eller skräp bilar. Även gå till online webbplatser, som åtgärd bärgning, AR Auto och amerikanska Auto Inc., och söka efter skräp bilar till salu. Dessa webbplatser erbjuder skräp bilar som är till salu av försäkringsbolag och privatpersoner.

• Få fordonets identifieringsnummer om du är intresserad av att köpa bilen. Skaffa en fordon historia rapport online på en webbplats, till exempel CarFax, och se till att den person som säljer bilen är den faktiska ägaren

• Lön för den skräp bil. Ett finansbolag eller bank kommer inte tillhandahålla finansiering för en bil om det inte är motorväg säker. Därför måste du ha tillgängliga medel.

• Få ett köpebrev för skräp bil. Oavsett hur mycket du betalar för bilen, ange ett köpebrev köparna och säljarens/säljarnas namn, fordonets identifieringsnummer, samt fabrikat och modell. Säljaren måste underteckna och datera köpebrev också.

• Få titeln från fordonets ägare. Fylla i baksidan av titeln och säkerställa överföringen är lagligt. Se till att köparna och säljarens/säljarnas namn anges i rätt riktning.