mynewspapers.net

Hur köper jag en bra glock?Glock Inc. tillverkar 21 modeller av halvautomatiska pistoler i fem kalibrar. Det finns fyra olika Glock ramstorlekar inklusive standard, kompakt, subcompact och subcompact "Slimline". Glock gör två konkurrens modeller, Glock 34 och Glock 35. Det bästa sättet att köpa en bra Glock är en något annorlunda fråga. Frågan du verkligen vill ställa är, "Hur köper jag en Glock som är bra för mig?"

Instruktioner

• Fastställa de användningsområden du har för din Glock. Dessa inkluderar mål/sportskytte, law enforcement dagliga bära, licensierade dold carry, hem försvar och jakt. En annan viktig faktor kan vara ditt språk och dess klimat. En licensierad undanhållit carry användare i södra Florida kan välja en mindre Glock, som kompakt Glock 25 eller subcompact Glock 28 kamrar i.380 auto för att kunna bära pistol i fickan iklädd endast shorts, en T-shirt och flip-flops.

• Bestäm vem är användare av Glock. I ett hem försvar scenario, en full storlek, 45 automatisk som Glock 21 kan vara bra när det gäller stoppa makt och det skulle ha lite behov till dold, men det är helt olämpligt om det kan användas av din 14-åriga dotter som inte används för att dess tunga rekyl och stor grip.

• Välj en lämplig kaliber för din Glock. Om du läser pistol och självförsvar tidskrifter, märker du en hel del författare vända näsan på något mindre än en.45 automatisk. I den verkliga världen, men det är inte realistiskt. Vi kan inte alla bär, eller hantera, en.45-kaliber autopistol. Ammunition för denna pistol kan vara dyra också. Beslut som du gjorde i steg 1 och 2 kommer att göra valet av kaliber en lättare.

• Ordna att hantera och, om möjligt, skjuta ett exempel på din blivande Glock innan du köper den. Var noga med vapnet passar i din hand. Kan du kan nå tidningen fångsten och slide stop spaken enkelt? Om vapnet inte känner dig bekväm, sedan kommer du bli inte bekväm med det och du kommer inte att en korrekt tävlande med det.