mynewspapers.net

Hur konvertera WP3 till WMV

Hur konvertera WP3 till WMV


WP3 filer associeras med Microsoft Photo Story. Photo Story för Windows är ett enkelt verktyg för att göra bildspel från dina digitala bilder. Du kan utföra grundläggande redigeringar och inkludera övergångar mellan bilderna. WP3 förlängningen är filtypen för projektet Photo Story; denna fil själv kan inte konverteras till andra format. För att konvertera en WP3 en WMV, måste du öppna filen WP3 i Photo Story och sedan exportera bildspelet som en video. Konvertera till Windows Media Video (WMV) är användbart eftersom det kommer att ha cross-programmet stöder, och generellt vara mer kompatibel. Om någon skickat en WP3 fil, kan inte du ändra det till en WMV. WP3 filer är endast project-filer och gör inte butik alla fotografier i dem, så att endast den ursprungliga skaparen av WP3 kan konvertera filen till en WMV-fil.

Instruktioner

• Öppna projektfilen WP3 i Photo Story genom att dubbelklicka på den i Utforskaren. Alternativt i Photo Story, klicka på "File", sedan "öppna". Leta upp projektet WP3 och dubbelklicka på den för att öppna.

• Klicka på "Spara projekt" längst ned i project-fönstret.

• Välj "spara vår berättelse för uppspelning på din dator." Klicka på "Bläddra" och välj en plats för sparade filen som ska lagras. Klicka på "Nästa". Vänta tills Photo Story att göra en WMV från projektet WP3.

• Klicka "Visa your Story" eller "Exit" när projektet spara är komplett. Du har nu konverterat en WP3 projektfil till WMV med Photo Story 3.