mynewspapers.net

Hur konvertera stickning för att vävstol stickning

Hur konvertera stickning för att vävstol stickning


Nya vävstol stickare är ibland frustrerade över bristen på tillgängliga vävstol stickbeskrivningar i jämförelse med överflödet av traditionella nål stickning mönster. Lyckligtvis, traditionella nål stickning mönster kan konverteras med lite kunskap och tålamod. Om mönstret du vill konvertera är stickad i omgången kommer bara måste du referera diagrammet i länken nedan för att veta vilka stygn att ersätta, men om du har valt en platt bit måste att skriva om och diagram mönster. Detta beror på att när du stickar med nålar du alternerar mellan att arbeta på "rätt" och "fel" sida av tyget, men med vävstol stickning är du alltid på "rätt" sida.

Instruktioner

• Avgöra om den första raden är en "rätt" sida eller "fel" sida rad. Majoriteten av stickning mönster kommer att säga "ws" för fel sida eller "rs" för höger sida för att ange vilken sida av tyget som ror verk. Om det finns ingen indikation Hursomhelst då anta att den första raden är höger rad.

• Besluta vilka maskor som du vill använda som substitutioner. Om du inte är bekant med nål stickning kommer du konsultera en substitution diagram som den i länken nedan. Här hittar du att det finns många listor tillgängliga på Internet och andra källor, och chansen finns, inte två som är lika. Detta är eftersom det finns flera sätt att efterlikna någon en nål sy på en vävstol.

• Skapa en nyckel för diagrammet mönster. Nyckeln är en lista över de symboler som du vill använda och stygnen som korrelerar till dem, mycket lik en karta nyckel. För att göra din nyckel, skriv ner en lista över alla stygnen du tänker använda. Bredvid det stitch Rita en symbol för att representera denna söm. Symbolen ska passa i en ruta på din rutat papper. Vanliga symboler är en tom ruta, en fast punkt i mitten av rutan. en öppen (inte fyllt på eller fast) cirkel inne i huset, och omvända snedstreck och snedstreck. Om du har arbetat från diagram mönster innan du sannolikt redan har en uppsättning symboler som du använder och är bekväm med.

• Diagram den första raden. Förutsatt att den första raden är höger sida rad, som mest är i nål stickning mönster, allt du behöver göra är att ansluta i ersättningarna för vävstol stickning stygn. Placera "1" i en box nära den vänstra kanten av papperet mot toppen av rutat papper. Hoppa över ett par lådor och sedan, på samma rad, börjar fylla i symbolerna för stygnen. Om mönstret börjar på fel sida rad se Steg fem.

• Diagram rad två eller din första fel sida rad. I rutan direkt under din "1" på rutat papper Skriv "2" för att indikera att detta är rad två. Diagram symboler för denna rad kommer att gå i raden av lådor direkt under raden en. Du kommer att behöva konvertera stickning instruktioner att arbeta för höger sida rad innan kartläggning stygnen. För att göra detta göra någon sticka sy en avig och en avig maska en sticka. Sedan konvertera till din vävstol stygn och graf. När graphing raden måste börja på höger sida av sidan och arbeta till höger.

• Fortsätta rita in alla rader. Kom ihåg att alla fel sida rad behöver konverteras först till höger sida rad, sedan till vävstol stygn och systemstabilitetsindex från höger till vänster. Höger sida rader, å andra sidan, är alltid ett diagram från vänster till höger.