mynewspapers.net

Hur konvertera sticka mönster på rundst till raka nålarKänner du dig begränsad i ditt val av stickning mönster eftersom du inte använder cirkulär stickor? Hjälp har anlänt. Konvertera stickbeskrivningar skriven rundst till platt stickning är en enkel uppgift.

Instruktioner

• Dela upp i hälften av totala antalet stygn mönstret säger att kasta på de cirkulära stickor. Resultatet är antalet maskor att kasta på din raka stickning nål. Du kan behöva lägga till två eller tre mer stygn på varje ände av din platta bitar av stickning, så du har lite extra tyg för sömmarna, annars ditt plagg kan vara för liten.

• Alla udda ronder i den cirkulära stickmönster fungeras som skrivet. Helt enkelt använda raka nålar i stället för cirkulär: sticka när den säger att sticka; aviga när det säger att du ska sticka.

• På alla ens ronder, stygnen behöver vändas: varhelst den cirkulära stickmönster säger att sticka, sticka istället. Och när det ursprungliga mönstret säger att sticka, sticka maskan.

• Den mest komplicerade mönster, såsom kablar, fancy stygnen fungeras på höger sida (udda rader) i tyget, så med all sannolikhet behövs inga ändringar i den del av mönstret.