mynewspapers.net

Hur konvertera MP3 till gitarr tabs

Hur konvertera MP3 till gitarr tabs


Lära sig spela dina favoritlåtar på en gitarr kan vara svårt om du är nybörjare. Gitarr tablatures (eller flikar) kan dock göra lärande låtar på gitarr en mycket snabbare och enklare process. Det finns flera musik produktion program som CakeWalk och Cubase, som tillåter dig att konvertera din favorit låt i MP3- och MIDI-filer som, flikar. Dessa program kan vara en kostsam investering för början musiker, men det finns många gratis och billiga alternativ tillgängliga på webben. Följande steg hjälper dig hitta den bästa metoden för att konvertera din MP3s filer i flikar.

Instruktioner

• Ladda ner programvara. Använd din Rekommenderad Internet söka motor ta både MP3 till MIDI omvandlare programvara och MIDI till Guitar Tab converter programvara. Det finns många gratis versioner av dessa program som fungerar lika bra som sina motsvarigheter i betald. Du kommer också vill ladda ner en gratis MIDI-spelare, till exempel vanBasco, för att spela upp och styra din MIDI-filer. Var noga med att följa alla instruktioner för korrekt dataöverföring och installerande dessa program till din dator.

• Välj en MP3-fil att konvertera. Enkla MP3 sång arkivera fungerar bäst. Vara medveten om att, även om programvaran finns, MP3 till MIDI-konvertering är extremt begränsad hur många anteckningar och toner kan skilja och tolka. Därför kan många av dessa program bara konvertera enda ton MP3s. Om din MP3 är mer än en enda ton inspelning (t.ex. en låt från en CD-skiva), söka på webben för en MIDI-version av låten du vill konvertera. Det finns många platser, såsom myMIDIfiles.com, som ger en gratis MIDI fil katalog över aktuella och populära musik.

• Konvertera dina MP3 till en MIDI-fil. Starta din MP3 till MIDI-konvertering programvara och följ alla nödvändiga åtgärder för belastande upp din MP3-filer till programmet och sedan konvertera filen till en MIDI-fil. Tänk på att utnyttja ditt program tutorials och hjälpa funktion för att gå igenom dessa processer.

• Redigera din MIDI-fil. Öppna din MIDI-spelare och ladda upp din MIDI-fil. Tillgång till programmets instrument Stire panelen som tillåter dig att slå varje instrument i spåret på och av. Stänga av (eller stänga av) alla spår utom ett enda gitarr spår eller melodi (piano) spår. Spara detta enda instrumentspår som en ny MIDI-fil.

• Konvertera din MIDI-fil till en gitarr fliken Start din MIDI på fliken konversation programvara och följa alla nödvändiga steg för att ladda upp din MIDI-filer till programmet. Tänk på att utnyttja ditt program tutorials och hjälpa funktioner att gå igenom processen att omvandla MIDI-filen till gitarr tabs.