mynewspapers.net

Hur konvertera M4R till MP3 på iTunes

Hur konvertera M4R till MP3 på iTunes


M4r filer är ringsignal ljudfiler för Apple iPhone. Även om iTunes använder tillägget ".m4r" för att markera en M4R som ringsignal, är ljuddata i M4R fil i M4A-format. Om din mobiltelefon stöder endast ringsignaler i MP3-format, eller om du vill redigera en M4R fil i ett MP3 audio redigeringsprogram, byta namn på filen M4R till en M4A, importera musiken till iTunes, sedan använda iTunes' inbyggda MP3-kodare konvertera M4A till MP3.

Instruktioner

• Klicka på knappen "Start"-menyn, klicka på "Dator". Navigera till mappen som innehåller den M4R fil du vill konvertera till MP3. Högerklicka på filen M4R och välj "Egenskaper".

• Klicka i textrutan som innehåller namnet på toppen av fönstret "Egenskaper". Ersätta tillägget ".m4r" med ".m4a." Klicka på "OK"; När Windows berättar att "filen kan bli oanvändbar", klicka "Ja."

• Starta iTunes. Tryck på "Ctrl" och "O" samtidigt, då navigera till M4A-fil i fönstret som öppnas. Dubbelklicka på M4A för att lägga till den i iTunes-biblioteket.

• Öppnar iTunes "Redigera" menyn, klicka på "Inställningar". Välj fliken "Allmänt" och klicka på knappen "Importera inställningar". Markera "MP3 Encoder" från menyn "Importera med" och välj "God kvalitet", "Hög kvalitet" eller "Högsta kvalitet" från menyn "Inställningar". Klicka på "OK", sedan "OK" igen.

• Högerklicka på filen M4A i iTunes-biblioteket. Välj "Skapa MP3-Version" att slutföra processen att konvertera M4R fil till en MP3.