mynewspapers.net

Hur konvertera kvinnors skostorlek till män

Hur konvertera kvinnors skostorlek till män


Ibland hittar du ett par skor som kan vara antingen en kvinna eller en man Tennis skor eller stövlar skulle vara exempel på detta. Sedan finns det de gånger där en sko är inte tillgänglig i kvinnans avsnitt men en liknande sko finns i herrarnas avdelning. Dessa fall måste du konvertera storleken på Herrarnas sko för att skon att montera korrekt.

Instruktioner

• Mäta längden på din fot genom att spåra konturerna av foten på ett papper och sedan använda en linjal för att mäta dess längd och bredd. Alternativt kan du ha din fot professionellt mätt på en skoaffär.

• Dra av två storlekar från din kvinnors skostorlek, med dina mått som en guide. Till exempel om foten mäter en kvinnors storlek 8, skulle då du hitta en sko i storlek 6.

• Använd en konvertering diagram för att bestämma storlek sko du ska köpa i mäns skor om du köper skor från ett annat land. Storlekar varierar, och även om den allmänna regeln är att alltid subtrahera två, om du köper från utlandet du bli besviken. Titta på skon konvertering diagram och ta reda på vad skostorlek konverterar till i amerikanska storlekar. Subtrahera sedan två för att få nära till rätt Herrarnas storlek.