mynewspapers.net

Hur konvertera höga jeans i låga

Hur konvertera höga jeans i låga


Jeans är en mode krampa, och robust jeanstyg och stud-förstärkta sömmar som är varumärken som tillhör dessa plagg gör dem kraftig, långvarig kläder. Byggt sista byggande innebär dock att det är en utmaning att fåll eller förändra ett par jeans. De svåraste förändringarna innebär flytta eller ändra linningen. Du kan, dock konvertera höga jeans (linningen träffar en tum eller så över naturliga midjan) till low-rise jeans (linningen träffar om tre inches nedanför midjan) om du har sömnadsskicklighet installera om fickor, linning och dragkedja.

Instruktioner

• Sätt på jeansen. Markera platsen för toppen av nya linningen höjden på jeansen på en sidsöm med skräddaren krita.

• Mät avståndet från sömmen som går linningen ner till varumärket krita. En-tums mellanrum, mäta detta belopp ner från linningen sömmen och markera den på jeansen. Fortsätt runt omkretsen av jeans-höfter område, tills du har markerat nya linningen höjden hela vägen runt jeansen.

• Bedöma placeringen av nya linningen märkningen att avgöra om den nya linningen placeringen som markerade är acceptabelt. Om det är, gå till steg 4. Om inte tvätta bort krita linje och börja om på steg 1.

• Mät bredden på linningen. Lägg till 5/8 tum som mätning. Mät och markera en linje på höften av jeans som är beloppet lägre än krita linje du bara markerade. Detta är din såglinjen.

• Bedöma jeans-sidan, höft- och bakfickor, om det finns några. Om de faller helt ovan eller under såglinjen, inklusive pocket foder, Fortsätt till steg 7. Om såglinjen skär en ficka, gå till steg 6.

• Ta bort fickor som korsar såglinjen genom slet ut sömmen med en vass söm ripper. Sy upp i höften sömmen efter borttagning av infällda sidfickor. Avsätta fickor.

• Ta bort linningen från jeansen av rippning stygnen ut med en kraftig söm ripper. Riva ut maskorna fästa dragkedjan till flyga knappslå till omkring en tum nedanför såglinjen. Avsätta linningen.

• Börjar flyga fram, klipp av överflödigt material ovanför nya midjan genom att skära längs markerade såglinjen med skarpa sömmerska saxen. Skär genom alla lager av flyga knappslå. Avsätta den överflödigt tyg.

• Vik ner en 5/8 tum luckan längs området nya midja jeans (längs området du bara klippa) och tryck på luckan ner. Prova på jeansen. Ta i eller släppa ut sidsömmarna om passformen på höften måste justering av slet ut sidsömmen stygnen och resewing i sömmarna för att tillåta mer eller mindre bredd för höfterna.

• Mät din hög höft mätning bara överst vikta i jeansen. Knappen bort linningen och mät omkretsen. Måste du ändra linningen omkrets för att matcha mätning av jeansen vikta överst. För att ändra midjeband, slita ut stygnen på sidsömmarna och sy nya sömmar för att matcha den nya mätningen. Om du behöver lägga till mer tyg för att göra linningen tillräckligt länge, använda några av överflödigt tyg skär från jeansen i steg 8 för att utöka linningen. Sedan har du en dubbel söm på båda sidor av linningen.

• Packa upp dragkedjan till en tum under luckan på toppen av jeans. Skapa en ny dragkedja-pull stop över tänderna 1/4 tum ned från luckan, och på vardera sidan av dragkedjan: sy en serie mulet stygn över tänderna tills du har en upphöjd satin-stitch-liknande knöl stygn längst upp på varje sida, vilket förhindrar zipper pull framåt förbi denna punkt. Skär toppen av blixtlåset så att det bara sträcker sig en tum högre än vikta luckan överst på jeansen.

• Bedöma fickor du bort i steg 6. Om de kommer passa på eller enkelt ställa in i mycket kortare hippa området av förändrad jeans, sy dem tillbaka till eller på jeansen innan du sätta tillbaka linningen. För sidsömmen infällda fickor måste du öppna sidsömmarna för att återinföra dem.

• Fäll överst på jeansen. Packa upp dragkedjan. Öppna upp linningen. Nåla fast linningen fram till toppen av jeansen, kanter tillsammans, och matchande luckan skrynklar överst på jeansen till sömmen av linningen. Med fel sida (insida) av jeans uppåt, sy linningen på jeansen, och se till att fånga dragkedja upp i sömmen på båda sidor av flugor som du sy.

• Ta bort stiften. Öppna upp sömmen och tryck platt med ett varmt strykjärn. Stryk sedan sömsmånerna upp överst i linningen. Trim för dragkedjan slutar i sömsmån. Vik linningen tillbaka nedåt över sömsmånerna; då hand-sy linningen inför på plats.