mynewspapers.net

Hur konvertera herrskor till kvinnors

Hur konvertera herrskor till kvinnors


Kvinnor kan välja att bära skor för män om de hittar skor visuellt tilltalande, om de vill göra ett unikt mode uttalande eller för specifika atletiska ändamål. Kvinnor med stora fötter som har svårt att hitta skor i storlek får bära herrskor av nödvändighet eftersom herrskor finns i större storlekar än kvinnornas. Genom val eller nödvändighet, konverteras herrskor till kvinnor med hjälp av en enkel matematisk formel.

Instruktioner

• Mäta dina fötter. Använd ett måttband för att mäta längden på varje fot från hälen till slutet av den längsta tån, eller använda foten-mätning i en skoaffär för en noggrann mätning. Om en fot är större än den andra, använda mätning av större foten till bekväm passform.

• Bestäm korrekta women's skostorlek för dig. Damskor löpa storlek 5-storlek 15 ½. Hitta längden på foten i skon konvertering diagram och bestäm motsvarande women's skostorlek. Till exempel, en kvinna med en fot som mäter 9 ½ inches skulle bära en storlek 7 i damskor.

• Konvertera skostorlek. Skor för män är ca 1 ½ storlekar större än kvinnors skor. Därför skulle en kvinna som bär en storlek 7 i damskor bära en 5 1/2 i skor för män. För att konvertera skostorlekar mäns kvinnors skostorlekar, tillsätt 1 ½ till Herrarnas storlek.

• Prova på skor. Bära lämpliga strumpor när försökande på skor att bestämma den mest exakta passformen. Prova på både skor och märker någon halkar eller luckor som uppstår när hon gick, som är tecken på att skorna är för stor. Testa skorna på lämpligt sätt, inbegripet springa och hoppa i dem om de är sportskor som skall användas för detta ändamål.