mynewspapers.net

Hur konvertera Hästsläp till Cargo undertexterHästtrailers liknar mycket last släp, med några skillnader. Hästtrailers har stall avdelare innebar att hålla hästarna separat under dragande, och några häst släp har en svanhals kropp, men ingen av dessa saker skulle störa trailerns ny användning. Konvertera ett Hästsläp i en cargo undertexter är en enkel uppgift som kräver minimal sakkunskap eller ansträngning.

Instruktioner

• Ta bort avdelare. I de flesta släp efter år 1998, är avdelare utformade för att enkelt tas bort. Helt enkelt ångra oavsett mekanism används för att förvara avdelare och bära dem ut. I äldre släp kanske uppgiften inte så enkelt. Avdelare i några släpvagnar är utformade för att vara permanent och kan inte tas bort utan användning av svetsutrustning. I så fall kan du säkra avdelare platt mot väggen trailer eller ta släpet till en professionell ha avdelare bort.

• Ta bort någon feed mangers som kan vara på plats. Dessa bör vara lätt att avlägsna i nyare släpvagnar som avdelare, men de kan vara permanent fixturer i äldre modeller. Att ha permanenta mangers bort är tidsödande och kostsamt, så anser hur illa du behöver extra utrymme. Om du vill ha dem bort, ta släpet till en professionell.

• Sopa in trailern till bort lös smuts eller gödsel som kan fortfarande vara på golvet.

• Slangen av golvet för att ta bort smuts eller gödsel som återstår.